Voňavý Valentín s Yves Rocher

23:36 Suzzie 4 Comments

 


Milujem prekvapenia / samozrejme iba tie príjemné / a jeden z nich bol aj voňavý Valentínsky balíček od Yves Rocher. Keď mi kuriér podal balíček do rúk, tešila som sa ako maličká. Ja milujem rozbaľovať balíčky v ktorých neviete čo je a veľmi sa z toho tešíte. Balíček bol naozaj veľký a obsahoval niekoľko produktov, ktoré sú na valentínsky deň ako stvorené. 



Toaletná vôňa s názvom Quelques Notes d'Amour má nádherný elegantný a zamilovaný flakón, na ktorom nájdeme na boku srdiečko. Vyzerá veľmi pekne a ja ho už mám vystavený medzi ostatnými vôňami na poličke nad stolom. Autorka vône popisuje vôňu ako: "Aby som vyjadrila zmyselné tóny lásky, predstavila som si spojenie výťažku z damašskej ruže s jemnými ovocnými nôtami a výťažku z Guajakového dreva s dymovými tónmi. Toto spojenie dopĺňa výťažok z benzoínu ako záverečné pohladenie." Domitille Bertier, tvorkyňa vône . Musím len súhlasiť, pretože vôňa je romantická, jemná a príjemná. Túto vôňu môžeme nájsť ako aj parfémovú vodu v širšom flakóniku. Tá je skôr intenzívnejšia a na mňa silnejšia, preto som ju často nepoužívala, narozdiel od toaletnej, ktorá je jemnejšia a hodí sa aj na bežný deň. V posledných dňoch som si ju používala vydržala mi celkom dlho, cca 6 hodiniek. Parfémová voda vydrží ešte dlhšie, aj celý deň.






Mydielko s vôňou malín a mäty z rady Plaisirs Naature nádherne vonia. Ja sa síce pravidelne pri písaní výrobkoch o Yves Rocher opakujem, že skvelo voňajú ale hovorím čistú pravdu. Takéto svieže ovocné vône zbožňujem a toto mydielko vonia nádherne aj cez obal, ktorý má tiež pekný dizajn.


V tomto rade nájdeme aj sprchovací gél s peelingom, ktorý mám ešte radšej ako obyčajné sprcháče, pretože sú také "2 v 1" a okrem očistenia pokožky, vďaka peelingu odstránim z pokožky aj odumreté bunky a príjemne ju premasírujem. Vôňa je ešte intenzívnejšia ako pri obyčajnom sprcháči...jednoducho láska na prvé ovoňanie. :)



Sprchovací gél tiež z tejto rady, ktorý pokožku očistí, vitalizuje a dodáva jej krásnu čerstvú vôňu. Takéto sprchy ja môžem a pokojne aj každý deň. :)

Prejdime na starostlivosť o pokožku s ktorou mi určite pomôže micelárna voda z radu Sensitive Végétal, ktorý je určený pre citlivú pleť. Micelárne vody mám veľmi rada, pretože odlíčenie make-upu je vďaka ním veľmi jednoduché a rýchle. Táto micelárka sa skladá až z 93% zložiek prírodného pôvodu. Je bez vône, bez parabénov, alkoholu, farbív a minerálnych olejov. Som rada, keď kozmetika, ktorú používam na pleť neobsahuje všetky tieto nie moc dobré veci pre našu pleť. Odlíčenie išlo naozaj rýchlo, príjemne a jemno. Necítila som žiadne podráždenie ani začervenanie. Pleť bola jemná a vyčistená do hĺbky. V budúcnosti určite siahnem aj po tejto micelárke. 


Novinkami od Yves Rocher sú aj lesklé balzamy, ktoré obsahujú čerešňový olej, ktorý pery vyživuje. Ja moc na lesky nie som, takže s týmto sa rada podelím s vami. 
Bez lícenky si svoje líčenie neviem už ani predstaviť, šťavnaté sfarbené líčka vyzerajú vždy skvele. K tomu vám určite pomôže aj táto lícenka v odtieni Rose Pivoine. O lakoch na nechty od YR ste si už mohli na mojom blogu prečítať. Majú krytie v dvoch vrstvách a nádherne sa lesknú, navyše ich zoženiete v toľkých odtieňoch až si nebudete môcť vybrať. :)


Ako budete tráviť Valentín dievčatá ? Máte nejaké svoje rituály alebo zažijete niečo prvý krát ? Napíšte mi :)



Možno sa ti bude páčiť aj

4 komentáre:

  1. My Valentýna neslavíme, dřív ano, zašli jsme si na dobrou večeři a pak si doma pustili filmík. Ale na večeře chodíme i mimo Valentýna a pěkný večer si také můžeme udělat kdykoliv chceme :-) věřím, že spousta lidí si ho dokáže užít se vším všudy :-) já na to moc nejsem...
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak tohle je naprosto dokonalý balíček, za něj bych byla taky šťastná jako blecha o.O

    eLblog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. aké krásne produkty :) dokonale ladia na Valentínsky deň :) mňa čaká na Valentína jeden event v rámci blogu, a potom nejaký obed alebo večera s priateľom :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)