AVON mark.

14:18 Suzzie 8 Comments



Krásnu slnečnú sobotu dievčatá. Pred nejakou dobou sa na našom trhu objavila nová značka od Avon - Avon Mark. Mark je úplne niečo iné, ako sme zatiaľ v Avone videli. Jednoduché a bláznivé obaly, veľká škála výrobkov a odtieňov. S výrobkami vytvoríte originálne líčenia a kreácie.


Mark ma zaujal najmä svojimi obalmi, ktoré sú jednoduché ale pri tom vyžarujú zo seba mladosť a šialenosť. Čo všetko objavíte v tejto novej značke ? Poďme sa pozrieť bližšie. :)




Očný tieň v ceruzke má krémovú konzistenciu, ľahko sa nanáša a pracuje sa s ním tiež super. Odtieň vanilla je krásny nude a používam ho ako základný očný tieň.

Tekutá linka na oči vo fixe Mega Effects je pre mňa veľkým sklamaním. Netuším vôbec či mi prišiel zlý kus alebo čo sa stalo, pripadá mi však, že ja mám túto fixku vyschnutú a skoro vôbec nefarbí, nemá pigmentáciu. Máte niekto s ňou skúsenosť ?


Laky na nechty gel shine. Nájdete v krásnych odtieňoch, od pastelových po zemité. Dokážu kryť už v prvej vrstve, avšak odporúčala by som aspoň 2 vrstvy pre dokonalý vzhľad. Bohužiaľ, v bezchybnom stave vydržia len nejaké cca 3 dni.



Rúž pre plné pery The Bold. Tento rúž nájdete až v 14 odtieňoch a je z čoho vyberať! Rúže obsahujú niekoľko látok, ktoré vám zaručia krásne pery. Kolagén zlepšuje mikrocirkuláciu, retinol vypĺňa línie pier. Kofeín, granátové jablko a jojobový olej spevňujú a hydratujú.


Zhusťujúca špirála Big and Darling je tiež skvelým výrobkom, ktorý vám môžem odporučiť. Už dávnejšie som ju mala a celé balenie som minula. Krásne predĺži riasy, zahustí, neopadáva, troška si musíte dávať pozor na zlepovanie, ale inak je úplne super za tú cenu.

Lesk pre plné pery Plum It. Lesk obsahuje vitamíny A, C a E, takže pery vám pekne poďakujú za starostlivosť. ľahko vytvoríte ombré efekt a pery budú hydratované. Nájdete ho v piatich odtieňoch.




Dlhotrvajúca očná linka, odtieň deep plum. Veľmi ľahko sa aplikuje vďaka presnému aplikátoru. Je veľmi jemnučká. Konzistencia je krémovejšia a pigmentácia je skvelá.
Gélová očná linka, odtieň navy, má príjemnú konzistenciu, ľahko sa nanáša a super pigmentáciu, dlho vydrží.





Dlhotrvácny krémový očný tieň, je to najlepšie zo všetkých výrobkov. Má príjemnú konzistenciu, ľahko sa nanáša. Skvelá pigmentácia, dá sa aj vrstviť. Nezalieza do vrások a na očiach vydrží skoro celý deň. Odtieň Forever Bronze je krásny a bude sa hodiť každému. Aj cena je skvelá - 2,29 €



 Set na úpravu obočia. Set sa skladá z tieňu a a vosku. Tieň ma peknú pigmentáciu a veľmi nepráši. ľahko sa nanáša. Navyše v balení nájdete aj štetec a pinzetu a praktické zrkadielko nemôže chýbať. Set nájdeme v 2 variantoch - Blonde a Soft Brown.



Fixy na pery. Tieto fixky boli pre mňa veľkým prekvapeným, pretože som sa s takýmto výrobkom ešte nestretla. Okrem toho, že obaly naozaj vyzerajú ako fixky / možno by ste si ich s nimi aj pomýlili /, aj držia na perách ako fixy. Pigmentáciu majú menšiu ale kľudne ich môžete vrstviť. Veľmi dobre sa aplikujú vďaka tenkému aplikátoru a na perách držia ako zabité, večer budete mať problém ich odlíčiť. Vôbec sa nerozmazávajú a neodtláčajú. Fixky musíte určite vyskúšať. :)
Odtieň: fressia a fuchsia


Páčia sa vám výrobky z lánie mark. ? Ktorý produkt vás najviac zaujal ? :)

Možno sa ti bude páčiť aj

8 komentárov:

  1. Fixy na pery už dáávno pred Avonom mal napríklad Maybelline tuším, a bolo to ozaj super. :) Ako tak pozerám na fotky, či už tieto, alebo z event-u, je mi smutno, že som tam nemohla byť tiež, no aj napriek odoslaniu pozvánky aj na môj mail, som ju akosi neobdržala :/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tie fixy na pery ma zaujali. Teším sa až ich vyskúšam.

    Jarná GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Všechny ty věci vypadají dost zajímavě :) A ty obaly jsou úžasné! :D

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak ja napr. si fixovu linku na oči chválim. Velmi dobre sa s nou pracuje, a linky podobného typu mám radšej ako klasické ceruzky.
    S tými rúžmi ta trošku poopravím. Nie su to Plum It - tie maju totiž čierne obaly, ale tieto s bielymi obalmi su The Bold.
    Pre porovnanie:
    https://avononline.avon.sk/vyrobok/302-2939-3021-36192/make-up/mark/pery/ruz-pre-plne-pery-plump-it
    https://avononline.avon.sk/vyrobok/302-2939-3021-36192/make-up/mark/pery/ruz-pre-plne-pery-plump-it

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to asi mne fakt prišiel zlý kus alebo linka jednoducho vyschla, aj som si myslela.

      Ďakujem pekne za upozornenie! :)

      Odstrániť
  5. hups, tu je ten druhý:
    http://www.avon-online.sk/Dekorativna-kozmetika/ruze-lesky-a-ceruzky-na-pery/Ruz-The-Bold

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tohle se Avonu moc povedlo. Ty obaly jsou hravé, crazy ale zapamtovatelné. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já si z mark.u objednala bázi pod make-up a rtěnku, jsem zvědavá na její pigment! :) A už se nemůžu dočkat, až to vyzkouším! :)
    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)