L´Oréal Pure Clay masky na tvár

11:33 Suzzie 3 Comments



Krásny deň vám prajem dievčatá, ako si užívate slniečko ? Ja bohužiaľ zatiaľ nie moc, pretože som ešte stále doma na PN-ke ale v sobotu už idem do školy, kde budem od rána do večera, takže sa "teším".
Naša pleť potrebuje tiež detox, ktorý jej môžete vďaka novým maskám dopriať niekoľkokrát za týždeň. Masky Pure Clay od L´oreal obleteli celý svet a už dávnejšie ste ich mohli vidieť u zahraničných blogeriek, ale už aj u nás som zahliadla niekoľko článkov. Každý je z nich očarovaný a spokojný. Najviac sa rozpráva o čiernej maske pure detox, na ktorú som zrejme ani nečítala negatívnu recenziu /ak aj vôbec niekde je taká/.



Masky nájdeme v sklenenom obale a mala by nám vydržať na 10 použití - ako sa píše na obale. Nájdete tu aj ďalšie informácie ohľadom zloženia, účinkov atď. Všetky obsahujú spojenie troch ílov - kaolín, montmorillonit a marocký íl s aktívnym uhlím.





Najprv som vyskúšala čiernu masku- detox . Všetky masky majú svoju vôňu, ktorá je intenzívnejšia ale vôbec nieje nepríjemná, práve naopak. Horšie to budete mať, ak vám vadí parfumácia. Masku nanesiete a necháte pôsobiť cca 10 minút, dokým vám troška nezaschne. Trošku vám pleť bude sťahovať a tak sa bude oveľa ťažšie rozprávať. Smiať sa ? Neodporúčam! :D Maska sa následne zotiera teplou vodou. Pleť po maske ? Je jemnejšia, aj keď je to čistiaca maska, takže nemôžete čakať krásne hydratovanú pleť, preto odporúčam naniesť denný krém alebo olej na hydratáciu. Na pleti neuvidíte ani kúsok mastnoty, všetko to maska stiahne. Póry sú tiež stiahnuté. Väčší rozdiel spozorujete po dlhšom používaní.


Zelená maska - purity obsahuje tiež íly, jej úlohou je okrem čistenia pleti a pórov aj zmatnenie. Po maske je pleť krajšia, čistejšia, je aj troška matnejšia ale na druhej strane je pokožka po nej najsuchšia. Tiež odporúčam dobrý hydratačný krém.



Oranžová maska - glow je úplne iná. Medzi jej účinky by mali patriť: rozjasnenie pleti, hydratácia. Obsahuje aj malé zrniečka, takže s maskou si ešte pri oplachovaní môžete pomasírovať tvár a odstrániť tak odumreté bunky. Pleť je po nej jemnučká, hydratovaná a rozjasnená, tiež skvelá maska. :)

Tieto masky nám okrem iného, priniesli aj trend multimasking a tak si môžete nakombinovať masky na rôzne časti tváre, a tak každej dodať to čo potrebuje. :)


Keby mám vybrať najlepšiu masku zo všetkých ? Určite čierna maska detox, ktorá je skvelá. :)


Možno sa ti bude páčiť aj

3 komentáre:

  1. to je skvelé, že sa dajú takto nakombinovať pre zmiešanú pleť :) mňa zaujala tá zelená maska :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Líbí se mi, že se dají kombinovat. Také mě nejvíce zaujala ta černá. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Máš to krásně nafocené :) o maskách už jsem toho četla dost, tak snad brzo taky vyzkouším :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)