MARY KAY - Satin hands

14:38 Suzzie 2 Comments



Sucho, zima, vlhký vzduch, teplo. Všetko ma vplyv na naše ruky a niekedy vyzerajú naozaj zle. Ja osobne mám s rukami stále problém, preto som veľmi rada, že som mala možnosť vyskúšať tento set s názvom "satin hands" od Mary Kay. Určite si pamätáte na môj článok o kolekcii satin lips. Aby sme doplnili starostlivosť o naše telo, ruky sú skvelým pokračovaním a saténové môžeme mať aj ruky. A ako jednoducho!





V sade, ktorá vám navyše príde v krásnej elegantnej taštičke / môžete ju teda niekomu darovať aj ako skvelý darček /, nájdeme 3 produkty - 3 kroky s ktorými sa dostaneme k cieľu - jemnučké ručičky. Ja som sadu musela hneď vyskúšať, či vidím rozdiel, či nie.



1. krok. Na ruky nanesieme ochranný zmäkčujúci krém, ktorý mi vonia po orieškoch. Konzistencia je veľmi tuhá, napriek tomu sa dobre rozotiera. Je mastná a do ruky sa nevpije. Zanecháva teplý pocit na rukách.



2. krok. Použijeme zjemňujúci peeling, ktorý nájdeme v praktickom obale s pumpičkou. Niekoľko minutiek si pomasírujem ruky. Peeling má už sviežu vôňu, ktorá príjemné prekvapí aj vás. Zrniečka nie sú moc drsné, takže celé "peelingovanie" je veľmi príjemné. Peeling zmyjem teplou vodou a usuším.


3. krok. Už po peelingu cítim, aké sú ruky jemnejšie a žiarivejšie. Ako čerešnička na torte je krém na ruky, ktorý má krásnu vôňu. Je mi veľmi príjemná, nevtieravá a jemná. Krém sa veľmi rýchlo vsiakne do pokožky a ja si už môžem užívať hebké ruky.



Ak mám byť úprimná. Je táto starostlivosť o ruky, úplne niečo iné, ako obyčajné nanesenie krému. Celý proces je veľmi rýchly, príjemný a zaberie vám pár minútiek a jemnučké ruky vám vydržia celý deň. Odporúčam skúsiť, určite budete prekvapené.

Možno sa ti bude páčiť aj

2 komentáre:

  1. Taky používám peeling na ruce a je to super. Tuto sadu nepoznám, ale vypadá taky skvěle. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jeeej,aj ja som robila dávnejšie na blogu takýto postup so Satin hands :) a včera večer som si presne celú procedúrku dopriala :) toto je pre mňa topka v starostlivosti o ruky, a vysoko návyková činnosť :D inak máš krásne fotky :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)