Maybelline Color Sensational Vivid Matte Liquid

17:52 Suzzie 5 Comments




Krásny pondelok, či pondelok nebýva krásny ? :D Vonku svieti slniečko a cítim, že sa pomaly blíži ku nám teplúčka jar. Veľmi sa teším, pretože zima a tma je pre mňa naozaj depresívna. Už teraz je tak teplúčko, že si môžete vypiť kávičku na balkóne. S jarou prichádzajú aj farby a všetko je veselšie, preto si dáme dnes tiež recenziu na niečo farebné. Matný rúž  Color Sensational Vivid Matte Liquid od Maybelline, som si kupovala ešte na jeseň minulý rok v Prahe, sa mi zdá, že na Slovensku som ho v tej dobe ešte nevidela. Vybrala som si odtieň ktorý sa mi najviac páčil - Berry Bost




Rúž ma jednoduchý a pekný obal. Aplikátor je jemnučký a rúž sa nanáša príjemne, aj keď je troška problém naniesť rúž presne, takže to chvíľku trvá. Čakala som, že rúž zaschne, bude pekne matný a ani sa nepohne z pier. Tento rúž je však troška iný, zaschne ale nie úplne do matná ale skôr je polomatný - čo mi v konečnom dôsledku nevadí, pretože na perách vyzerá aj tak super. S pigmentáciou nebudete mať problém. Čo sa týka držania na perách, nečakajte, že vám vydrží dlho, skôr počítajte s pár hodinami. Najlepšie na ňom je ten krásny odtieň a to, že nevysušuje pery, skôr ich hydratuje a tak nemám taký ten blbý pocit, ktorý robia niektoré rúže. Ak teda hľadáte polomatný rúž, ktorý vôbec nevysušuje a má pekné odtiene, určite zvolte tento od Maybelline. :)




Možno sa ti bude páčiť aj

5 komentárov:

  1. Barva vypadá nádherně. Asi se po ní kouknu! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pekný odtieň si si kúpila :) ja mám taký koralovo červený a som s ním spokojná, aj kvôli tomu, že ako píšeš, nie je taký úplne matný :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odtieň je DOKONALÝ, určite tieto rúže vyskúšam aj vďaka tvojej recenzii :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Opravdu nádherná barvička, taky by se mi líbila. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)