Spring is here

11:21 Suzzie 1 Comments

Krásnu stredu vám prajem dievčatá. Jar je pomaly tu a vonku to je krásne cítiť. Ráno už svieti slniečko, je teplejšie a zimné bundy a kabáty sú už dávno odložení v skrini / musím si ich aj ja upratať :D / S jarou prichádzajú aj farby, vône, sviežosť a veselá nálada. Ja síce používam kvetinové a citrusové vône celý rok, pretože ich mám najradšej, na jar však ešte viac vyniknú. Mám pre vás výber krásnych vôni, ktoré potešia nie len váš nosík ale aj oči. Majú krásne flakóny a ešte krajšie vône. Privítajte jar s novou vôňou. Niektoré vône sú dokonca aj v akcii a kúpite ich za super ceny na notino.sk , kde majú veeeeľký výber, takže aj tá z vás, ktorá si nevie vybrať, si vyberie. :)







Calvin Klein . Euphoria

Parfém Calvin Klein Euphoria sa vyznačuje zmyselnou, sviežou a výraznou vôňou orientu, ktorá Vám učaruje. Ihneď Vás oslní výrazná vôňa granátového jablka a tomelu, po ktorej sa budete cítiť ľahká a svieža. Parfém Calvin Klein Vás dostane do úplnej eufórie, nielen exotickým ovocím, ale aj zvodnými kvetmi čiernej orchidey a lotosového kvetu.



Lanvin Eclat D'Arpege

Zloženie: 
Hlava citrón, orgován
Srdce vistéria, osmanthus, čaj, pivonka, broskyňa
Základ ambra, pižmo, céder


Chloé Chloé 

Chloé vyjadruje tvorivú, sebavedomú jedinečnosť Chloé ženy. Svieža a veľmi ženská vôňa vystihuje nespútaného ducha s vrodeným zmyslom pre módu a štýl. Rovnakým spôsobom, akým sa Chloé obratne pohráva so svojimi predstavami o ženskosti, berie teraz do rúk tradičnú ružu a s dômyselnou precíznosťou ju pretvára do vône plnej života. Aranžuje ju do polôh priezračnosti a hrejivosti, hravosti a podmanivosti.



Lanvin Marry me!

Parfém Marry Me! od Lanvin je svieža romantická vôňa pre mladú ženu. Predstavuje bezstarostnú a zároveň hrejivú lásku. Svoju hodvábnu zmes vôní otvára osviežujúcim a hravým sevilským pomarančom spolu s vybranými tóny jazmínového čaju a podmanivej frézie. Sladké srdce je prevoňané skvostnou broskyňou spolu s jemnými tónmi magnólie a krištáľovo čistej esencie z ruže. Samotný harmonický základ vône pôsobí veľmi snovo a žensky. Nachádza sa v ňom biely céder, zmyselné pižmo a exotická ambra.

Možno sa ti bude páčiť aj

1 komentár:

  1. Euphoriu momentálne používam každý deň :) je to krásna vôňa :) a Chloé je klasika, len mi už nejak nevonia, ako ju často cítim :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)