EVENT: Raňajky s Mary Kay

11:03 Suzzie 3 Comments





Eventy pre nás blogerky zbožňujem. Keď mi prišla pozvánka na raňajky s  Mary Kay, ani som neváhala a chcela som ísť. Už som raz na nich bola minulý rok a boli super. Tieto boli ešte viac. Raňajky sa mali odohrávať v AVE Café. Vo vlaku som sa stretla s Betty a na hlavnej stanici s ďalšími babami. Šašou a Alex. Zastavili sme sa ešte v Subway a z tade sme hneď išli do kaviarne. Kaviareň ma zaujala svojím priestorom, ktorý bol veľmi útulný, otvorený a cítila som sa v ňom príjemné. Na začiatku nás privítali milé dievčatá zo zastúpenia Mary Kay a dostali sme goddie bag. Keď som sa presunula ďalej do kaviarne, vyskočili na nás stoly, plné farebného jedla. Všetko by som ochutnala, keby vládzem. / Aj som sa o to snažila :D /




Potom sme robili všetky tie blogerské veci, ako je fotenie, rozprávanie o blogoch, kozmetike. Čakala  nás aj prezentácia noviniek od šikovných dievčat z Mary Kay ale aj vizážistky Doris, ktoráá vyzerala ako víla. Wow. :) Ktorá bola taká skvelá, že sa s nami podelila o zaujímavé triky, ale aj vysvetlila, ako produkty fungujú a ako ich používať. Po prezentácií, sme sa mohli ísť aj nalíčiť, ja som však toľko odvahy v  sebe nenašla, ale niektoré baby áno. Ak mám byť úprimná,  nevedela som si predstaviť líčenie s takýmito pastelovými, svetlými odtieňmi, pretože ja používam skôr opak - zemité, nude. Ale, líčenia vyzerali naozaj krásne a z dievčat urobili až také víly krásne. :) Stretla som sa tu ešte s Vierkou a ešte s krásnou Veronikou.



 S babami som si skvelo pokecala a po evente, sme ešte prešli námestím a zastavili sa v Urban House, kde sme si dali tieto skvelé drinky. Chutili ešte lepšie ako vyzerajú! So Saškou sme si dali ešte štangle, ktoré boli tiež mňam!





 Najviac sa mi páči, že sme si s babami naozaj rozumeli a v kuse nám tie ústa rozprávali. Predsa len, s nimi to je iné, ako byť s priateľom v kaviarni, fotiť si tam každé jedlo a on len pozerá a nechápe. :D Určite mi dáte za pravdu všetky blogerky. :) Nakoniec sme sa však museli rozlúčiť a každá išla vlastnou cestou. Dúfam, však že čoskoro sa stretneme zase všetky a skvelo pokecáme.




Novinky vám samozrejme čo najskôr ukážem v plnej kráse, nebojte sa. Najviac ma však zaujala táto vôna a jej flakónik, ktorý je taký rozkošný ako samotný názov vône. :)




Možno sa ti bude páčiť aj

3 komentáre:

  1. no teeda, ďakujem za taký milý prívlastok :)))) veľmi rada som ťa opäť videla, a verím, že sa opäť čoskoro stretneme na nejakom ďalšom evente :) bolo skvelo ako vždy na Mary Kay raňajkách :) a máš pravdu s tým, že keď sa stretnú blogerky, nie je divné ani fotenie nonstop a všetkého :D navyše ak sa spojí skvelá kozmetika, skvelé jedlo, a debatenie s ostatnými kočkami na rovnakej vlne - o kozmetike, tak čo je viac :)))
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jeeej úžasný event a to jedlo vyzera bajecne rovnako aj kozmetické novinky

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)