MARCH FAVORITES

18:32 Suzzie 8 Comments



A už tu máme apríl! Ako to rýchlo ušlo, všakže ? V marci som oslavovala narodeniny ja, aj môj priateľ, aj moja sestra, aj brat. Celkom sranda, koľko ľudí má narodeniny v marci že ? Máte to aj vy v okolí, či ani nie ? Už sa nám aj vonku pekne oteplilo, aj keď posledné dni prší a dokonca bola aj búrka. Apríl je taký bláznivý, možno aj v počasí. :) Včera som bola v Bratislave na evente s Mary Kay, kde sme sa stretli super partia blogeriek, úžasné jedlo, krásne novinky, pripravujem pre vás už aj článok o evente a neskôr si povieme niečo viac aj o novinkách. :)

Poďme si ukázať, čo ma najviac zaujalo, čo sa mi najviac páčilo a čo som používala. :)


Tekuté mydlo z Tiger, ma zaujalo svojím obalom, ktorý je krásny a zapadá mi do kúpelne ako žiadne iné. Krásna vôňa, ruky sú príjemné a voňavé. Však poznáme všetci Tiger nie? Aké krásne vecičky sa tam dajú nájsť. Kúpila by som všetkooo... :)


Krémový rozjasňovač od Oriflame - je jeden skvelý výrobok, ktorý budete chcieť aj vy. Je jemný, nie moc trblietkavý a má skvelý efekt na pleti. Môžete ho primiešať do svojho make-upu a tak rozjasniť celú pleť. Nevysušuje, je prirodzený a nie je veľmi pigmentovaný, takže to s ním nikdy nepreženiete a vždy budete vyzerať prirodzene. :)


Masky na tvár Pure Clay od L´oréal sú skvelou novinkou, ktorá obletela celý blogerský svet. Písala som už aj samotnú recenziu, tam si prečítate viac. :)


Krémový očný tieň Mark od Avon, má nádherný odtieň, ľahko sa nanáša, stačí ho troška použiť na viečko a líčenie je hotovo! Taká rýchlovka na ráno a v tomto článku si o ňom môžete prečítať viac.


Micelárna voda Sensitive Vegétal od Yves Rocher, je ďalšia z micelárok, ktoré sú skvelé. ľahko odlíčia, bez dráždenia pokožky. Čo viac si priať ? 


Sada Satin Hands od Mary Kay, je skvelou novinkou ale aj inováciou, z ktorej sa stáva rituál. Lepšiu vec moje ruky ani snáď už nezažili a viac si prečítate aj v samostatnom článku. :)

PS: Začala nám súťaž Bloger Roka, kde môžete hlasovať aj za mňa tu, ak budete hlasovať, e-mail je treba aj potvrdiť a kľudne ho môžete mať aj v spame. :)
Ak sa vám páči môj blog a dáte mi hlas, budem vám veľmi vďačná, je to taká odmena za moju prácu. :))

Možno sa ti bude páčiť aj

8 komentárov:

  1. Me tedy micelarka od Yves Rocher vubec nesedla. Silene stipala a neodlicila nic. Kazdopadne ostatni vypada dobre. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odličovací přípravky od YR mám moc ráda už řadu let, tuto micelárku jsem ale nezkoušela :) Jinak ty masky od L'oreal bych ráda zkusila :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tu micelární vodu od YR mám velmi ráda i já. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Satin hands, Avon mark tieň aj Oriflame rozjasňovač s tými môžem len súhlasiť :) to sú naozaj skvelé produkty :) mne ale tá YR micelárka nesadla vôbec :( štípala ma neskutočne v očiach, a to by mala byť pre citlivú pleť,tak neviem teda...:(
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Satin Hands sa naozaj vydarili, mne zachránili ruky po dlhej zime! :) Mimochodom, krásne nafotené! <3

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Na tie masky od Loreal si už robím zálusk

    Jarná GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásný článek. Pure clay masky mám doma a zatím jsem s nimi spokojená. :)
    vanilková Cath

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Micelárnu vodu od YR používam už dlho, len z inej rady a neviem si ju vynachváliť. Najmä je super, že si ňou viem odlíčiť aj oči, keďže ich vôbec nedráždi

    Papi Lapi Blog

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)