Môj vysnívaný toaletný stolík s favi.cz

21:53 Suzzie 5 Comments



Každá žena túži mať svoj vysnívaný kútik, kde má iba svoje veci a cíti sa tam príjemné. Jedným z takým miestom je určite toaletný stolík s našimi vecami na skrášľovanie. Z e-shopu favi.cz ma oslovili aby som im ukázala akoby vyzeral môj vysnívaný toaletný stolík. Neváhala som ani sekundu, najradšej by som mala hneď niekoľko toaletných stolíkov, pretože vybrať iba jeden najkrajší, je úprimne - dosť ťažké, pretože ich je toľko krásnych. :) Vybrala som vám tie najkrajšie produkty, ktoré sa mi páčili a vytvoria útulný kútik.

Všetky produkty som našla na favi.cz, kde nájdete neskutočné veľký výber zariadenia celého domova, od nábytku až po doplnky. Rôzne materiály a v rôznych cenách, takže si tu každá z nás vyberie. :)



Veľmi dlho som sa rozhodovala medzi viacerými a nakoniec to vyhral tento stolík. Kombináciu dreva a bielej farby mám veľmi rada, je príjemná a prírodná. Ak hľadáte krásny toaletný stolík určite sa skúste popozerať práve tu :)

Mám veľmi rada prírodne akcenty a farby, preto som celkový dizajn zvolila práve do týchto farieb.

1 Na mojom stolíku nesmú chýbať rôzne organizéry na kozmetiku. Na rúže, na štetce. Všetko aby bolo pekne zoradené a usporiadané.
2 Čo by to bolo bez zrkadielka ? Zvolila som klasické zrkadielko, ktoré nájdeme skoro na každom toaletnom stolíku. Toto je však oveľa krajšie, pretože je v nádhernej rose gold farbe. :)
3 Váza na kvety mi nemôže chýbať, od môjho priateľa často dostávam kvety a rada si ich položím práve na stolík, kde krásne vyniknú.
4 Stojan na kozmetické tampóny - som ani nevedela, že niečo takéto pekné existuje a v taktom elegantnom dizajne a v mojej obľúbenej baby pink farbe.
5 Sviečky sú tiež mojou skoro každodennou "záležitosťou" okrem krásne prevoňaného bytu sú aj skvelou dekoráciou, ktorú môžete veľmi ľahko obmieňať a vyskúšať rôzne štýly.
6 Obal na kozmetické utierky, je tiež skvelým doplnkom a z kozmetických utierok je zrazu elegantná dekorácia.

A ako by vyzeral váš vysnívaný kozmetický kútik ? :)

Možno sa ti bude páčiť aj

5 komentárov:

  1. Na stránke je teda naozaj veľa zaujímavých a pekných toaletných stolikov. Vedela by som si vybrat. Konkretne tvoj vyber pre mna nie je až taký prakticky, ten šufliček mi tam pride strašne uzky a nezmestilo by sa mi tam vela kozmetiky. Mám radšej kozmetické stoliky s jednou väčšou alebo viacerými zásuvkami.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Překvapuje mě, že sis nevybrala klasiku. Velké zrcadlo se stolkem a s triliony šuplíčky. :)

    Medvědova slečna

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Opravdu zajímavý kosmetický stolík, ale proč ne? Může to vcelku vypadat moc hezky i s těmi doplňky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To zrkadielko je naozaj krásne :) Podobné mám z Ikei, som z neho nadšená :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty svícny jsem do svého stolku volila také, jen v modré barvě :) jsou fakt krásné ♥

    eLblog

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)