TOUS, TOUS, TOUS

11:22 Suzzie 2 Comments



Ahojte baby, poznáte značku TOUS ? Ak áno, tak určite už vlastníte aspoň jeden kúsok, ak nie, tak po tomto článku sa vám určite nejaké zapáčia. Osobne som značku zaznamenala, skrz blogerky a instagram ale zatiaľ nevlastním žiadny kúsok...ale určite by ma potešil / áno, táto časť je pre Teba Peťko :D /.

Značka TOUS vnikla v roku 1920 rodinou, ktorá mala sen a tvrdo na ňom pracovala. Začali malým butikom so šperkami a s výrobou s osobnými šperkami. V roku 1985 prišiel na svet medvedík, podľa ktorého môžete TOUS spoznať. V roku 2014 ste si mohli originálne šperky kúpiť až v 500 obchodoch.

Symbol TOUS - zlatý medvedík vyčarovala na svet Rosa Oriol / ženy stoja naozaj za všetkým! / , ktorá sa inšpirovala medvedíkom vo výklade, ktorý jej pripomenul detstvo.


Dnes nájdeme v butikoch okrem šperkov aj kabelky, hodinky, okuliare, vône a doplnky.

Mne sa na TOUS páči jednoduchosť a elegancia, ktorá k sebe vždy išla, avšak z doplnkov ide aj veľa mladistvej energie a rebélie. Doplnky sa dajú kombinovať so všetkým oblečením na rôzne príležitosti. A medvedík ? Ten je taký chutný!
TOUS nezabúda ani na životné prostredie a kultúru. A za to má u mňa veľký bod.







Ja / keby mám milióny / by som si kúpila asi všetky kúsky, pretože sa mi fakt páčia a úplne som sa v nich našla. Keď som prechádzala e-shop, som si v hlave skladala outfit, kde by som aký kúsok použila. Všetko som sem na blog nechcela hodiť, celú ponuku si môžete vybrať na e-shope al
e vybrala som vám kúsky. ktoré musíte vidieť aj tu, na mojom blogu.








Možno sa ti bude páčiť aj

2 komentáre:

ďakujem za komentár :)