NOTINO HAUL

11:50 Suzzie 6 Comments



Krásnu stredu dievčatá! Vďaka spolupráci s e-shopom notino.sk, si vždy rada niečo vyberiem z ich ponuky. Pred nedávnom som si opäť niečo objednala. Tentokrát som nemyslela len na seba ale aj na moju sestru a môjho priateľa.




V hľadaní dokonalej čiernej linky stále pokračujem. Vďaka hodnoteniu ma zaujala Exaggerate eye liner od Rimmel London. Bohužiaľ opäť mi nesadol aplikátor. Inak je veľmi dobrá. Pigmentácia je intenzívna a na očiach pekne drží.




Ségra zbožňuje korektor liquid camouflage od Catrice. A ja nemôžem nič len sphlasiť. Kryje veľmi slušne, na pleti dlho vydrží a svetlý odtien je naozaj svetlý. Dá sa kúpiť aj v tuhej variante.



Suchý šampón je bohužiaľ mojim spoločníkom. Batiste šampóny mám najradšej a tento typ pre brunetky som ešte neskúšala, ale myslím si, že bude dobrý. :)


Matrix Oil Wonders vyživujúci kondicionér s argánovým olejom je mojím prvým produktom od tejto značky. Má veľmi peknú vôňu a moje vlasy sa s ním tiež kamarátia. Rada by som vyskúšala aj iné produkty od tejto značky a už teraz hľadám, ktoré by to boli. Máte nejaký tip ? Dajte vedieť!


O môjho drahého sa tiež musím starať, teda, urobia to za mňa tieto dva kúsky. Nivea Men Pure šampón proti lupinám som vyskúšala už aj ja a ma krásnu, sviežu vôňu. Vlasy po ňom zostanú voňavé, čisté a fresh. :) L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic stimulujúci sprchový gél som vybrala kvôli účinkom. Vďaka taurínu by mali by mali spraviť wake up effect. Priateľ sa mi k tomu ešte nejako nevyjadril. Budem ho musieť aj ja vyskúšať a poviem vám. :)


Možno sa ti bude páčiť aj

6 komentárov:

  1. Moc pěkné kousky sis koupila. Pánské šampony mám také v oblibě. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Camouflage od Catrice je super, už mám několikáté balení. Suchý šampon od Batiste pro brunetky mi ale moc nevyhovoval, protože divně lepil a nedělal co měl.
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvělé nákupy. Ten korektor od Catrice mám i já velmi ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvelý výber suchého šampónu. Tento som používala keď som ešte bola tmavo-brunetka, ešte som ho na "nové vlasy" neskúšala, ale výborne sa zapracováva do vlasov, takže ani teraz by nemal byť problém že bude trošku tmavší!

    www.nasklee.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som písala recenziu na Matrix produkty, tiež aj na tento kondicioner. Určite odporúčam aj Biolage olejček na vlasy. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Batiste je osvědčená klasika! :)

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)