NOVINKY: MARY KAY

19:10 Suzzie 4 Comments


O novinkách od Mary Kay, som vám už dlhšie chcela napísať, síce ste si o nich mohli prečítať v novinkovom článku, dnes sa o nich dozviete niečo viac. Tieto novinky vyšli už dávnejšie, tak už moc nie sú novinky ale určite za to stojí si o nich niečo povedať, pretože sa vydarili. :)




Najviac ma zaujala táto vôňa, ako inak flakónikom, ktorý je taký rozkošný, ako samotný názov vône "Eau So Cute". Ovocná vôňa, kde nájdeme napríklad hrušku, mandľový kvet, cédrové drevo, santálove drevo, fréziu a iné voňavé zložky. Ja ovocné a kvetinové vône zbožňujem a mne vôňa sadla. Je veľmi príjemná a ľahko sa nosí. Vôňa vydrží niekoľko hodín, keďže je to iba toaletná voda. Ak máte radi, takéto krásne vecičky, skúste sa po nej pozrieť. :)




Čierna maska s aktívnym uhlím z kolekcie Clear Proof sa stala veľkým hitom a je o nej celkom dosť počuť. S vyčistením pórov nám má pomôcť aktívne uhlie, a výťažky zimolezu a fazule pôsobia proti nežiaducemu sfarbeniu pleti. Masku som vyskúšala hneď prvý deň ako som ju dostala, pretože som chcela vedieť aké účinky má. Maska má krémovú konzistenciu a nádhernú vôňu, bylinkovú, vďaka výťažkom rozmarínu a mäty. Maskovanie je teda oveľa príjemnejšie. :) A výsledky ? Maska vytiahne z pleti všetku mastnotu, póry sú tiež čistejšie, pleť je krajšia, čistejšia a na pocit aj sviežejšia. Pleť je po maske jemná, žiadne podráždenie, žiadne vysušovanie a navyše sa veľmi ľahučko s vodou zotiera. Používam ju pravidelne a myslím si, že je to tá najlepšia maska, akú môžem svojej pleti dať. Ak máte mastnú, problematickú pleť, určite ju vyskúšajte a skúste sa pozrieť aj po iných produktoch z tejto rady. Nájdete tam zaujímavé kúsky. 



Paletka očných tieňov Sunlight z limitovanej kolekcie ma krásne pastelové odtiene. Úprimne, nevedela som si predstaviť takéto pastelové odtiene na mojich očiach, väčšinou sa líčim v nude a zemitých. Na evente líčila kozmetická poradkyňa Mary Kay Dorotka s týmito paletkami a vyzeralo to nádherne. Zatiaľ som sa líčili iba s jedným tieňom, tým najsvetlejším a veľmi dobre sa mi s ním pracovalo. Tiene síce trošku prášia, avšak majú skvelú pigmentáciu a na očiach pekne držia.



Čo poviete na novinky Mary Kay ? :)


Možno sa ti bude páčiť aj

4 komentáre:

  1. Tie očné tiene sú naozaj nádherné :) Také jemné a ženské. Naozaj super :)

    Katkine kozmetické dobrodružstvá

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nemůžu se rozhodnout, jestli se mi víc líbí vůně anebo stíny.. jak říkáš těžko si představit práci s takovými barvami, ale i tak bych tuto paletku ocenila :)

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)