Moja starostlivosť o zuby so sonickou kefkou DiamonClean SoniCare od Philips

22:06 Suzzie 4 Comments



Pred nejakou dobou mi prišla ponuka na otestovanie sonickej kefky od Philips. Keďşe o zuby sa snaşím starať najlepšie ako viem, ale sonickú kefku som ešte nevyskúšala, rozhodla som sa şe ju teda vyskúšam. Pouşívam ju uş dlhšiu dobu, cca mesiac a podelím sa s vami o moje prvé začiatky, skúsenosť a vÜsledky na mojich zubov.







V prvom rade chcem vyzdvihnúť dizajn kefky aj celého prísluÅ¡enstva, ako je nabíjací pohár, prenosnÃœ nabíjací obal a samozrejme, samotná kefka. Kefku mám vo verzii rose gold, nájdeme ju aj v inÃœch krásnych dizajnoch a farbách. Nenahnevala by som sa ani za bielu alebo čiernu.
V balení okrem kefky nájdeme nabíjací sklenenÜ pohár, prenosnÜ nabíjací obağ, náhradné hlavice a návody. V návode nájdete všetky informácie, ktoré budete potrebovať.



To najzábavnejÅ¡ie je určite - začiatok. Ak ste nikdy predtÃœm nepoşívali sonicku kefku / ako ja / budete sa veÄŸmi smiaÅ¥, pretoÅŸe pohyb kefky vás bude Å¡tekliÅ¥. :D Nebojte sa, veÄŸmi rÃœchlo si zvyknete na túto formu čistenia zubov. Je veÄŸmi príjemná, rÃœchla a v podstate nemusíte nič robiÅ¥, iba drÅŸaÅ¥ kefku. :D. Začiatky sú oveÄŸa ÄŸahÅ¡ie vďaka funkcii, ktorú máte hneď od začiatku aktivovanú na kefke, alebo si ju mÃŽÅŸete neskÃŽr aktivovaÅ¥/deaktivovaÅ¥. Táto funkcia nepustí vÅŸdy funkčnosÅ¥ kefky na 100% ale postupne od začiatku ju zvyÅ¡uje a vy sa tak postupne mÃŽÅŸete zvyknúť na pohyb kefky. Ako som spomínala, ak budete maÅ¥ stále problém, funkciu si mÃŽÅŸete opÀť zapnúť. Kefka sa nabíja jednoduchÃœm poloÅŸením do pohára. Keď je nabitá - začne blikaÅ¥ na zeleno, je opÀť pripravená na vaÅ¡e zúbky. Nabitá kefka vydrşí na 14 pouÅŸití - to máme jeden tÜşdeň umÃœvania. Ak by sa stalo, ÅŸe ste niekde na ceste, kefku si mÃŽÅŸete ÄŸahko zabaliÅ¥ do najkrajÅ¡ie obalu na kefky, akÃœ som zatiaÄŸ videla :). Do tohto púzdra mÃŽÅŸete zapojiÅ¥ aj USB kábel a kefku jednoducho a pohodlne nabiÅ¥.



Na kefke mÃŽÅŸete nájsÅ¥ funkcie: "clean", "whitte", "gum care" "sensitive " a "polish". VÅŸdy si tak mÃŽÅŸete vybraÅ¥ program, ktorÃœ vám najviac vyhovuje. Na začiatku som pouşívala clean, neskÃŽr sensitive ale aj gum care. Rozhodnete sa vy sami, ktorÃœ práve potrebujete. :)

Na začiatku si teda naozaj uÅŸijete veÄŸa srandy ale po pár dňoch budete uÅŸ veÄŸkÃœ "profesionál" a čistenie zubov, bude pre vás príjemnou rutinnou. Čo sa tÃœka čistenia, nemusíte sa o nič staraÅ¥. Vďaka zavybrovaniu, ktoré spÃŽsobuje funkcia Smartimer, vÅŸdy viete, ktorú časÅ¥ zubov a ako dlho si ju máte čistiÅ¥.

Poďme vÅ¡ak na účinky. UÅŸ po prvom pouÅŸití som cítila rozdiel v pocite vyčistenÃœch zubov. Boli oveÄŸa hladÅ¡ie, lesklejÅ¡ie a mala som lepší pocit vyčistenÃœch zubov. Čo ma vÅ¡ak dostalo - nekŕvacali  mi ďasná. Niekedy sa mi stáva, ÅŸe vypğúvam krv po vyčistení zubov, avÅ¡ak po vyčistení touto kefkou som nikdy takÃœto problém nemala! Toto ma teda dostalo.

Zuby mám postupne čistejšie a čistejšie, postupne mi zo zubov mizne povlak a sú belšie a krajšie. Vďaka sonickej kefke, vyčistíte zuby niekoğkonásobne precíznejšie ako obyčajnou kefkou a mechanickÜm pohybom.








Čo je skvelé, kefku mÃŽÅŸe pouşívaÅ¥ celá rodina. Nástavce sú odlíšené znakmi a tak si nikdy nepomÃœlite svoju kefku. Kefka je síce drahÅ¡ia, avÅ¡ak pokojne ju mÃŽÅŸete vyuşívaÅ¥ celá rodina, zuby máte oveÄŸa čistejÅ¡ie, zdravÅ¡ie a krásna kefka v kúpeÄŸni je iba ďalší bonus. :)
Osobne si uş neviem predstaviť pouşívať inú starostlivosť o zuby ako s touto kráskou.
S kefkou som spokojná a príjemne ma prekvapila a pokračujem v pouşívaní ďalej. Ak by ste si chceli prečítať viac vÜhod a rozdielov oproti klasickÜm kefkám, odporúčam navštíviť stránku www.philips.skwww.philips.sk , kde nájdete super spracované videá.

Máte skúsenosti so sonickou kefkou ? Chceli by ste si ju vyskúšať/ zakúpiť ?

Moşno sa ti bude páčiť aj

4 komentáre:

  1. Mam sonicku kefku, ale inej znacky, no dala by som si s touto povedat :D vyzera uplne krasne :) a luxusne :)
    LIFE IN PICTURES BY LU


    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tieş som prešla z klasickej kefky na sonicku a nedokáşem si vynachváliť. Presne ako píšeš - nekrvácajú mi ďasná, mám lesklejšie zuby a celkovo pocit lepšie vyčistenÜch zubov

    www.simonazacko.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som zatiağ nič takého neskúšala, ale keby sa niekto rozhodol darovať mi ju napríklad na Vianoce, tak by som sa vÎbec nehnevala :D vyzerá naozaj krásne, s dizajnom si dali záleşať :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vyzerá fakt skvelo! Ja zase nedám dopustiť na moju klasickú Curaproxku, pretoşe moje ďasná si vyşadujú extra jemnú starostlivosť, no do tejto by som aj šla :D

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)