Nakupuj lacnejšie s TIPLI

20:52 Suzzie 4 Comments



Ahojte dievčatá, nejedná z nás rieši ako ušetriť pri nákupoch či už online alebo offline / v obchode /. Keďže viem ako to chodí v obchodoch a keď teraz tá sukňa, ktorá sa mi veľmi páčiť stojí 40€, tak neskôr o týždeň sa cena môže kľudne pohybovať okolo 10€. Nejeden krát sa mi to stalo, ale však zase nebudem čakať mesiac, dokým vec, ktorú chcem dajú do zľavy a zistím, že moja veľkosť už nieje..Ak naozaj niečo chcem, snažím sa vždy nájsť cestu, ako ušetriť a vždy sa mi to aj podarí. :D Ak ste aj vy samé študentky, určite chápete toto zmýšľanie. :)





V dnešnom svete je pán Google veľký pána skoro všetko nájdeme tam. Stačí len napísať, : "zľava, zľavový kód". Väčšinou vždy nájdem nejakú zľavu a daná vec ma vyjde aj o 20% lacnejšie, niekedy je to kludne aj 5€ ale poteší aj doprava zadarmo.

Okrem tohto tipy na ušetrenie pri nákupoch mám ešte jeden, ktorý sa dá aplikovať vždy a pri akomkoľvek nákupe. Ide o stránku tipli.sk, ktorá funguje formou cashback systémom. Verím, tomu, že väčšina z vás tuší o tom, ako tento systém funguje a možno ho aj pravidelne používa. Ak však počujete prvý krát o tomto systéme, v skratke vám ho opíšem.
Je to veľmi jednoduché, vďaka tomuto systému získate určité percento z každého nákupu naspäť. Stačí len nakúpiť priamo cez túto stránku. Na tipli.sk nájdete veľké množstvo obchodov, v ktorých aj vy nakupujete. Prečo teda neušetriť ?

Tipli, určite nie je jediná spoločnosť, cez ktorú môžete získať peniaze z nákupu naspäť, avšak vedeli ste, že ? Dáva najvyššie odmeny zo všetkých podobných portálov a v prípade, že niekto poskytuje vyššie odmeny, dorovnajú rozdiel ? Určite sa pýtate, či musíte dosiahnuť nejaký limit, po ktorom vám pripíšu peniaze na účet, práve cez tipli sa nestretnete so žiadnych limitom a odmeny si môžete poslať už od prvého centu. :)

A ešte jeden malý tip pre vás, cez ktoré e-shopy určite využiť tento systém. :)



Možno sa ti bude páčiť aj

4 komentáre:

  1. Užitočný článok. Tiež nakupujem cez Tipli a zatiaľ len spokojnosť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já nakupuji přes Tipli.cz už delší dobu, je super, že alespoň pár kaček se z nákupu vrátí :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  3. zaujímavý článok :) o stránke som ešte nepočula, ale nie som si istá, či by som ju využila, keďže cez internet nakupujem nerada :/

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Taktiež som o tom nikdy nepočula, no určite to vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)