Summer with Yves Rocher

21:07 Suzzie 6 Comments


Leto sa nám skoro dostáva do polovice, rada by som vám ukázala pár produktov,s ktorými si leto neviem predstaviť. Ide o konkrétnu značku, Yves Rocher, ktorá je moja srdcovka a tak ani cez leto nemôže chýbať v mojej výbave. :)

Medzi naj dôležitejšími produktmi určite patria opaľovacie mlieka, krémy, oleje. Aj keď sa nájde ešte veľmi veľa ľudí, ktorí zanedbávajú ochranu pred slnkom a jeho žiarením, ja medzi ne nepatrím a snažím sa vždy chrániť. Viem veľmi dobre, čo tieto žiarenia spôsobujú, a ak ešte stále nepoužívate produkty na ochranu, skúste začať. :)

Aj toto leto má Yves Rocher v ponuke zaujímavé produkty, začneme klasikou, na opaľovanie.






Mlieko na opaľovanie v spreji OF 50
Aplikáciu v spreji chválim. Je to oveľa pratickejšie, ako stále vytláčať mlieko z nádobky. Oveľa jednoduchšie je "posprejovať" si celé telo a rozotrieť. :) 50 faktor je super pre všetkých, ktorí majú citlivú pleť, svetlú, alebo idú na slniečko prvý krát. Mlieko sa rýchlo vsiakne do pokožky a má príjemnú vôňu, nelepí sa. Obsahuje "kotúč prímorský", ktorý: povzbudzuje tvorbu melanínu, 
podporuje schopnosť pokožky chrániť sa proti škodlivým účinkom slnečného žiarenia, chráni pokožku proti starnutiu spôsobenému slnečným žiarením, ochraňuje prirodzenú štruktúru pokožky, stimuluje prirodzenú schopnosť regenerácie pokožky. 
Olej na opaľovanie OF30
Ak máte radšej olej, ako aj ja, tento budete milovať. Má krásnu vôňu a ochranný faktor OF30, ktorý je akurát pre každého. Pokožka je po ňom ešte krajšia ako po mlieku. Krásne hydratovaná a žiarivá. Tiež obsahuje zázračný "kotúč prímorský".
Hydratačné mlieko po opaľovaní 
Na starostlivosť "after sun", by ste nemali zabúdať, a vždy dopriať pokožke hydratáciu. Najmä po pobyte na slnku. Pokožka bude jemnejšia a opálenie tiež vydrží dlhšie. 

Všetky produkty neobsahujú nanočastice, minerálne oleje, parabény, farbivá ani minerálne filtre, čo je veľké plus pre mňa, pre moju pokožku a určite aj pre vašu.






Yves Rocher je značka, ktorá sa naozaj stará o ekológiu a prírodu, preto prichádza stále s novými projektami a nápadmi. Tentoraz sú to koncentrované sprchovacie gély, ktoré sa nachádzajú v maličkých flakónikoch, a tak sa minie oveľa menej plastu ako pri veľkom. Na jeden kúpeľ stačí jedna kvapka. O dávkovanie sa nemusíte báť, vďaka uzáveru s membránou, ktorá to urobí za vás. Mycie zložky sú 100/ rastlinného pôvodu, flakón je recyklovateľný, 97% zložiek prírodného pôvodu, pH neutrálne k pokožke, bez konzervantov a čerešnička na záver ? Za každý sprcháč, vysadia stromček! Go GREEN! 

Nájdeme ich v týchto verziách: mango a koriander, vanilka, oliva a petit grain. Najviac mi vonia ten mangový, je osviežujúci! 





Parfumovaný sprej na vlasy 
Mať prevoňané vlasy je pre niekoho naozaj dôležité. Ja mám tiež rada vlasy, ktoré voňajú a ak im chcem dopriať ešte viac vône, použijem tohto krásavca. Vonia ako...leto.Naozaj! Vlasy voňajú celý deň..a aj večer v posteli. :)





Na leto som teda pripravená, čo hovoríte na môj výber ? :)

Možno sa ti bude páčiť aj

6 komentárov:

  1. Tie nové sprchové su super. Mám ich tiež a najviac sa mi páči mango :-)
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne sa tiež nesmierne páčia tie nové sprcháče, najviac vanilka a mango (ten som si kúpila aj v peelingovej podobe). Nedám naň dopustiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. YR produkty na opaľovanie som ešte neskúšala, ale vyzerajú skvelo :) aj sprcháče, musia byť geniálne hlavne pri cestovaní!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tuhle značku mám moc ráda a hodně mě zaujal sprej na vlasy. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. su veľmi dobré tiež si ich chválim:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Oooo Yves Rocher je top! Nepoznám jediný zlý produkt a tie vône ani nehovorím :)

    www.recenzie-kozmetiky.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)