Bye Bye Summer

23:30 Suzzie 3 Comments








A už je to tu - posledné augustové týždne, čo nám pripomína, že leto končí. Toto leto teda bolo poriadne teplé a suché, pršalo veľmi málo a tak sme si mohli užiť všetky výlety, čo sme mali naplánované. Teplo je síce fájn ale niekedy bolo už také teplo, že sa to nedalo vydržať a pre mňa to bol extrém. Najradšej som nosila voľné šaty predsa len nemám veľkosť S a nájsť správny kúsok na moju postavu je niekedy veľmi ťažké a najmä zdĺhavé. Poviem vám, doma v skrini nemám ani jeden crop top. :D






Leto je pomaly za nami, pretože august končí, začína škola a tak vzniká v nás pocit, že sa blíži september a s ním aj zima. Trošku sa nám aj ochladilo ale dnes bolo celkom teplo a v piatok by mohlo byť tiež. Chcela by som ísť ešte posledný krát na kúpalisko a trošku si užiť vodu, keďže najbližšie to bude možné až za rok. Naposledy, to je minulý týždeň v stredu sme boli s priateľom v Malých Bieliciach v termálnych kúpeľoch.  Boli sme tam prvýkrát a šli sme do wellness and spaa. V nútri boli dva bazény a vonku jeden s teplou vodou a jeden veľký aj s dvoma topogánmi, v ktorej bola chladnejšia voda. To by som nebola ja, keby som nevyskúšala šmyknúť sa na tobogáne. Nikde skoro nikoho, ani deti, tak som to šla skúsiť. Moja radosť a nadšenie opadlo vlastne už na začiatku, keď som sa posadila, odrazila rukami, posunula sa o meter a takto to bolo celý čas. Prúd vody ma nezvládol a tak som sa musela tlačiť rukami. :D Ak nemáte radi chlór a vadí to vašej pokožke, tak sem ani nechodte. Chlór bol cítiť najmä vo vnútorných priestoroch a bazénoch a plavky po vypratí stále smrdia chlórom.




 -

Toto leto som bohužiaľ nebola nikde na dovolenke pri mori ani v zahraničí ani u nás, takže o tomto vám veľa nenápišem, pretože nemám ani čo. Život nie je vždy podľa našich predstáv a niekedy to zariadi úplne inak ako chceme a na niektoré veci si hold, musíme počkať. Nevadí, ja si počkám a na budúci rok snáď budem vylehovať na pláži pri mori. Minulý rok som bola v Taliansku a poriadne som sa spálila, tak aspoň jedno pozitívum, nebola som červená ako rak.



Nikdy som na outfit posty nebola, najmä skrz moju postavu, ktorá nie je dokonalá a z dôvodu, že ja vážne nemám toľko oblečenia ako fashion blogerky :D Už bolo niekoľko pokusov urobiť niečo s tou postavou aj toto leto ale nejako stroskotali a moja viera, že sa mi to niekedy podarí je bohužiaľ už veľmi maličká. Aktuálne som hrdá, že som bola v Auguste niekoľkokrát behať a miesto čokoladových nanukov / ktoré zbožňujem a dokážem ich zjesť aj 4 po sebe / som si upiekla zdravé kinder rezy. Viem, že na chudnutie to moc nie je ale ako náhrada sladkého celkom super nie ? 





Tento top som si cez leto úplne zamilovala. Využitie bolo teda skôr cez chladnejšie dni a noci ale neskutočne dobre vyzerá a je aj pohodlné. 

Skoro celý outfit mám zo spartoo.sk kde som všetky kúsky našla za skvelé ceny, skrz výpredaj. Šaty sú od Moony Mood. Tieto espadrilky sú moje prvé a cez leto sú úplne super.

Toto leto nebolo jedno z najkrajších v mojom živote a verím, že to nasledujúce bude minimálne lepšie ako toto. Nemôžem sa však sťažovať, pretože som prežila niekoľko momentov, na ktoré nikdy nezabudnem a urobila ma šťastnou a veselou, dokonca máme aj novú členku rodiny. Určite ste ju už videli na mojom Instagrame a nabudúce ju uvidíte aj tu na blogu. :) 


Možno sa ti bude páčiť aj

3 komentáre:

  1. pekný outfit, veľmi z neho kričí leto :) a čo vymýšľaš, postavu máš super! ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzeráš super!! :) Inak .. musím priznať že ani neviem ako ten koniec leta prišiel :( Až mi prišlo ľúto keď som si prečítala nadpis tvojho článku! Ach :(

    www.nasklee.com // GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krása:) pozri môj blog :) http://bewilifeandfashion.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)