GIFT FOR MUM

21:09 Suzzie 3 Comments




Krásnu nedeľu dievčatá, mám pre vás pripravenú opäť inšpiráciu a teraz niečo špeciálne. Darček pre mamu. Keďže mama je žena a má v podstate rada rovnaké veci ako my, darčeky pre ňu sa oveľa ľahšie hľadajú a vymýšľajú. Vždy jej môžeme kúpiť obľúbený parfém, zaujímavú kozmetiku, kabelku alebo aj niečo sladké. Ľahké je aj vymyslieť originálny darček, pretože našim mamám sa od nás všetko páči. J Netreba však myslieť iba na materiálnu stránku a uvedomiť si, že o drahé darčeky naozaj nejde ani v živote ani vo vzťahu. Ak hľadáte pre mamu niečo špeciálne k jej okrúhlym narodeninám, výročiu, alebo jej chcete jednoducho urobiť veľkú radosť, mám pre vás dva tipy.




Prvý tip je krém proti vráskam. Mama možno bude na vás pozerať a srandovať „ Toto ja už potrebujem ? „ ale nebudeme si klamať. Naše telo starne a vrásky pribúdajú. Z vrások si však netreba robiť starosti, pretože vrásky sú krásne a znakom dlhovekosti. Vrásky však môžeme oddialiť alebo zjemniť. S týmto problémom nám pomôžu krémy. Stačí vybrať už iba kvalitný produkt. Ak by ste jej chceli dopriať niečo špeciálne, darujte jej kozmetický zákrok. Profesionáli sa postarajú, aby vaša mamina vyzerala krajšie! 

Druhý tip sa netýka zdravia a starostlivosti, skôr ide o poklad. O maličký poklad, ktorý jej bude pripomínať vás. Či už na ruke, šperkovnici alebo na nočnom stolíku. Bude stále s ňou a navždy. Šperky máme my ženy radi a obzvlášť staršie ženy ešte viac, pretože sa k ním hodia. Stačí sa už len trafiť do vkusu a podľa finančných možností vybrať nejaký kúsok. Náušničky, náhrdelník alebo náramok a prsteň? Všetky kúsky budú vašu maminu pekne zdobiť.

A určite nezabudnite na kvety. Má rada ruže, alebo poľné kvety ? Ozdobte jej obývačku s krásnou kyticou. :)

Možno sa ti bude páčiť aj

3 komentáre:

ďakujem za komentár :)