Nakupujem s plnou peňaženkou

18:46 Suzzie 2 Comments






Priznajte sa, kto rád nenakupuje. Všetky ruky dole ? :D Podľa mňa, každá žena zbožňuje nakupovanie a ešte viac, ak pri tom aj ušetrí a daný kúsok má za nižšiu cenu. Alebo keď začnú výpredaje ? To je moje hlavné nakupovacie obdobie, produkty sa dajú nakúpiť oveľa lacnejšie, tým pádom v taškách bude aj viac kúskov. J


Pri nakupovaní sa dá okrem iných šikovných trikov, ušetriť aj novým systémov, ktorý prišiel ku nám len nedávno. Možno ste už o ňom počuli a možno budete prvý krát, rada vám všetko vysvetlím.

Ide o cash-back systém, ktorý sa stáva čoraz viac obľúbeným. U nás ich nájdeme hneď niekoľko, ja by som vám rada predstavila portál plnápeňaženka.sk
Je to veľmi jednoduché, vďaka tomuto systému získate určité percento z každého nákupu naspäť. Stačí len nakúpiť priamo cez túto stránku. Na plnejpenaženke nájdete veľké množstvo obchodov, v ktorých aj vy nakupujete. Prečo teda neušetriť ?

Prečo práve šetriť týmto systémom ?

Nájdete tu tie najznámejšie e-shopy, ale aj maličké, o ktorých ste netušili a špecializujú sa na špecifické oblasti. Pri nakupovaní môžete ušetriť niekoľko % z každého nákupu, dokonca až 25%. Ak nakupujete cez internet často, napríklad za celý rok si tam môžete nájsť slušnú sumu a kúpiť si niečo nové. A ak máte kamarátky, ktoré tiež radi nakupujú, kľudne im odporučte tento web a nájdete si na účte peknú odmenu. :)








Možno sa ti bude páčiť aj

2 komentáre:

ďakujem za komentár :)