NATURE BEAUTY WITH DULCIA

22:18 Suzzie 7 Comments






Príroda..niekedy nie je na škodu vymeniť produkty plné chémie za niečo prírodnejšie, príjemnejšie a zdravšie našej pokožke. Prírodne produkty mám stále radšej, aj keď niekoľko z nich ma už dosť sklamalo, pretože nedokázali splniť vlastnosti a účinky ako obyčajné produkty. Aj výrobcovia prírodných produktov stále pracujú na tom, ako vylepšiť produkty s výťažkami a docieliť rovnaké výsledky ako s chemickými zložkami v produktoch. Tento raz som chcela otestovať niečo prírodné na staroslivosť o pokožku. Nakoniec som skončila s troma produktmi od značky Dulcia. Poznáte ? Prečítajte si recenziu na Dulcia výrobky. :)






Telový píling s magnéziovou soľou 
Veľmi rada si nájdem čas na používanie pílingov. Píling je skvelý nie len pre pokožku na tvári ale aj na našom celom tele. Vďaka pílingu sa môžeme zbaviť odumretých buniek a starej kože a objaví sa nám nová vrstva, ktorá je krajšia a jemnejšia. Tento píling obsahuje zrniečka z orechov, bambucké maslo, mandľový olej a extrakt z aloe vera. Jedna z najdôležitejších ingrediencií je magnézium, ktoré je potrebné pre náš organizmus a treba ho dopĺňať. Najlepšie sa dostáva cez naše telo práve cez pokožku.



Zinková mastička
Ak vás trápi akné a všetko okolo toho, tento pomocník môžete tiež vyskúšať. Obsahuje antibakteriálny kokosový olej, konopný olej, olivový olej, hroznový olej. Vďaka ním je pokožka jemne vláčna. Zinok je antibakteriálny, bojuje proti prenášaniu baktérií, potláča zápaly a hnisanie. Obsahuje ešte aj oleje z levandule a čajovníka. Samé super veci pre nepekné akné. Ja už na akné nepoužívam nič iné. Nanášam na problémové miesta na noc, pretože mastička je zafarbená do modra. Akné lieči a objavuje sa mi ho už menej a menej.





Aromaterapeutický soľný kúpeľ 
Môj osobný wellness tip na domáce spa je táto voňavá soľ. Okrem krásneho obalu, ktorý má a  ľahko zapadne do kúpeľne na vaňu, neskutočne vonia! Ja soľ do kúpeľov zbožňujem a je to pre mňa príjemný relax po náročnom týždni. Stačí nasypať hrsť alebo dve do vody a užívať si vôňu a atmosféru. Vďaka všetkým zložkám ktoré obsahuje sa môžete tešiť na zlepšenie stavu pokožky, upokojenie mysle a svalov. :)

Možno sa ti bude páčiť aj

7 komentárov:

  1. Bože tieto sú krásne!!! <3 Už len kvôli obalu by som ich brala! :D

    Nasklee - www.nasklee.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ještě jsem od této značky nic neměla, ale moc ráda bych ji vyzkoušela! :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tú zinkovú mastičku by som brala všetkými desiatimi, lebo počas môjho babského obdobia je moja pleť neuveriteľne problematická a neviem, čo s tým :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tuto značku mám moc ráda a teď má opravdu moc krásné obaly. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Za mě přírodní kosmetika rozhodně ano v péči o pleť, v dekorativce jsem jí na chuť ještě nepřišla. Od značky Dulcia mám moc ráda jejich modré sérum, jinak značku nijak prozkoumanou nemám, ale rozhodně to plánuji (hlavně jejich kofeinové krémy!). Z těchto produktů mě zaujala především zinková mastička - já používám klasickou zinkovou mast z lékárky, která vím, že funguje. Tahle je ale obohacená o další zajímavé složky, tak by výsledek mohl být ještě lepší! :)
    Katarina

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dulcia má skvělé produkty! Já miluji její Růžovou vodu :)

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)