Pimp my eyelashes!

21:43 Suzzie 4 Comments


Kto by netúžil po dlhých mihalniciach, ktoré by neboli umelé ale naše prírodné. Vypadávali by menej, boli by pevnejšie a náš pohľad by bol výraznejší a čarovný ? Mohli by sme zahodiť umelé trsy ale aj 3D mihalnice. Je to ako sen, však ?

Musím vám povedať jednu skvelú správu - prvý krát som sa stala ambasádarkou produktu, konkrétne séra na rast mihalníc.  Som veľmi rada, že môžem prezentovať produkt, ktorý nám ženám zlepšuje sebavedomie a môže zlepšiť našu krásu.





Sérum na rast mihalníc Lux Factor Eylash je kombinácia prírodných látok, ktoré sú bezpečné pre naše oči, aj tie najcitlivejšie nebudú mať problém a ani nositeľky kontaktných šošoviek /ako som ja/. Z tohto dôvodu som sa obávala či idem do toho, testovať a používať sérum by mohlo byť problémové  ale zatiaľ sa u mňa neobjavil žiadny problém so spojitosti s týmto a som rada.







Ako funguje sérum ? 

Účinné látky obsiahnuté v sére posilňujú štruktúru mihalníc od koreňa ku končeku vďaka čomu narastú dlhšie a budú pružnejšie. Vďaka ochrannej vrstvy pri nanášaní sú naše mihalnice ochránené pred vonkajšími vplyvmi. Je to bomba výživy, hydratácie ako zvnútra tak aj zvonku. Mihalnice sa majú menej lámať, dokonca majú aj stmavnúť


Neviem ako vy, ,ale toto je poriadna výzva a som zvedavá, ako moje mihalnice dopadnú, aj keď si myslím že  by to mohlo fungovať.

Sérum používam večer po odlíčení. Pomocou tenkého aplikátora urobím akoby "linku" pri horné mihalnice a aj dolné. Ak ho budete používať aj ráno nemusíte sa báť, či vám vystačí celé balenie na mesiac - úplne v pohode. Mám celkom citlivé oči a nosím aj kontaktné šošovky a zatiaľ nemám žiadny problém a verím, že to tak aj zostane.


Sérum som začala používať pred niekoľkými dňami a budete môcť so mnou sledovať proces a výsledok po každom mesiaci. Tu hore na fotkách môžete vidieť moje mihalnice na úplnom začiatku a už o mesiac si ukážeme či sa niečo zmenilo. Som zvedavá a čo vy baby ? :)


Možno sa ti bude páčiť aj

4 komentáre:

  1. Vyzerá skvelo :) Dá sa objednať len z netu alebo aj niekde v kamennom obchode?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Také jsem velmi zvědavá na tvojí recenzi tohoto séra. Já jsem před několika měsíci používala jiné sérum a byla jsem s ním moc spokojená :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vyzerá celkom dobre, určite s ním budú pekné výsledky :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)