Hello Priody

18:55 Suzzie 1 Comments



Minulý víkend v sobotu som strávila príjemné poobedie so značkou Priody. S touto značkou som sa už stretla a stihla som vyskúšať aj produkty, o ktorých ste si už mohli prečítať. Event sa konal v Bratislave v hoteli Mercure. Hneď na úvod ma potešil welcome drink a  Zuzka zo štýl ženy s Luckou z Life in pictures by Lu, ktoré tu tiež boli. Baby poznám už z minulých akcií a vždy ich rada vidím a pokecám. Nezabudnite sa pozrieť na ich blogy, tiež sa venujú beauty oblasti, ale určite ich už poznáte. :)

Na úvod nám bola predstavená kozmetika Priody. Dozvedeli sme sa zaujímavé a potrebné informácie, ktoré túto značku a výrobky charakterizujú. Ak máte nejaké otázky, kľudne napíšte do komentára a ja sa vám budem snažiť odpovedať / ak budem vedieť /. Značka je inšpirovaná prírodou, preto v zložení nájdete prírodné ingrediencie. Len to najlepšie z prírody ako extrakty z rastlín a kopu ďalších aktívnych látok. Napríklad aj kyselina hyalúronová, kolagén. Čo tu napríklad nenájdete sú parabény, parfémy a kozmetika nie je testovaná na zvieratách. Pri výrobe produktov sa nepoužívajú umelé farbivá, syntetické látky či iná chémia. Aby výrobky spĺňali svoje účinky, sú vytvorené na základe vedeckých výskumoch ale brali sa do úvahy aj pripomienky uživateliek.



Po predstavení kozmetickej značky sme mali prestávku a čas sa občerstviť. Poviem vám, lepšie makrónky som nejedla! Program pokračoval a Patty Image, ktorú určite poznáte nám predstavila a povedala niečo viac o jej dvoch obľúbených produktoch. Aj vizážista Pali Ciesar vybral dva produkty, ktoré si najviac obľúbil. Okrem iného bol strašne vtipný - čo veta to vtip. Takýchto ľudí, ktorý vedia rozprávať s humorom milujem! Pridal aj skvelé tipy ohľadom starostlivosti pleti a líčenia. Tieto tipy vám napíšem v ďalšom článku, kde si prečítate aj moje názory na produkty, ktoré som dostala a testujem. :)


Ďalej sme tu mali ďalšieho hosťa a ňou bola Sonička, ktorá je expertka na sociálne siete. Ukázala nám pár tipov, ako vylepšiť svoju FB stránku a ako z nej získať ešte lepšie štatistiky. :)



A tu sa už líči blogerka Dominika z jej blogu Candy Grant.









Po skončení oficiálnej časti nasledovala zábava. Fotenie, jedenie, rozprávanie sa o kozmetike - toto ja môžem. Ďakujem Priody ale aj skvelej spoločnosti s ktorou som strávila pekné poobedie. Event bol  príjemný a nenudila som sa ani minútku,  dozvedela som sa nové veci a vy sa už môžete tešiť na nový článok, kde sa dozviete o mojich skúsenostiach s produktami. A dáme si aj súťaž kde môžete vyhrať môj najobľúbenejší produkt a druhý si vyberiete, verím teda že vám s výberom pomôžu aj moje články. Súťaž bude onedlho na mojej FB stránke, preto ju nezabudnite sledovať / ak ju ešte nesledujete /. 



Suzzie

Možno sa ti bude páčiť aj

1 komentár:

  1. Krásne fotky, škoda že som sa práve tejto akcie nestíhala zúčastniť, lebo som o nej počula len skvelé ohlasy! Som zvedavá na kozmetiku ako takú! :)

    Nasklee - www.nasklee.com

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)