Okamihy s kávou

20:32 Suzzie 5 Comments


Ak ma dobre poznáte určite viete že ja kávu milujem. Doma, v práci či kaviarni.  Presso alebo latte macchiato ale bez cukru poprosím. Šálku dobrej kávy si doprajem každý deň a už si ani nepamätám deň keď som ju nemala, no napriek tomu nie som na nej závislá a niekedy si užívam dni aj bez nej. Okrem toho, že aj vďaka káve vyzerám aj unaveno dobre, pomáha pri každej činnosti, ktorú chcem robiť a potrebujem energiu. Je skvelá pri neskorých nedeľných raňajkách a poobede pri knižke alebo scrolovaní Instagramu v posteli vždy zahreje a navodí príjemný pocit. Vynikajúcu kávu si viem užiť v nádherných interiéroch i exteriéroch malých kaviarní.





Kávu si rada pripravujem aj doma a snažím sa nájsť vždy kávu, ktorá mi bude chutiť. Teraz si pochutnávam na kávach od 101caffe. Okrem toho, že značka ponúka nesmierne množstvo druhov káv z celého sveta v rôznych variantoch, nájdeme tu aj kapsulové kávy, ktoré si jednoducho pripravím doma pomocou Dolce Gusto. Napriek tomu, že je to káva, ktorá je pripravená doma chutí vynikajúco a vždy mi spríjemní okamihy, ktoré si užívam, najmä teraz cez jeseň a zimu. :)
Ak by ste chceli vyskúšať aj vy akékoľvek kávy mám pre vás kód s ktorým získate poštovné zadarmo pri nákupe nad 30€, stačí pri objednávaní použiť:101SUZZIEWORLD. Tak príjemný večer. :)




Možno sa ti bude páčiť aj

5 komentárov:

  1. Já kávu také miluji :) Nejvíce si ji vychutnavam v kavárnách, ale vzhledem k tomu, ze jsem dříve dělala baristku, tak si umím připravit skvělou i doma :) S mamkou jsme si pořídily kvalitní kávovar, který je boží :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvelý post :) Ja síce kávu nepijem (sem-tam som si dala tú tri v jednom, ale ževraj to nie je naozaj káva :D), ale priateľ je veľmi kávový. Doma máme automat od Jura ktorý melie zrniečka kávy, takže priateľ si užíva kávu a ja tú krásnu vôňu kávových zrniečok. Inak! Tip: Kávové zrná v čokoláde sú topka!

    Nasklee - www.nasklee.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásné. Já kafe nepiju, protože mi po ní není dobře. Ale mám velice ráda Milka Capuccino :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. opäť raz super fotky a priam cítim tú úžasnú vôňu, mňam! :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja mám tiež rada kávu doprajem si každý deň po raňajkách no ja už si dám aj cukor aj mlieko to musí byť aby som si ju vychutnala:) naučila som sa ju piť od kedy oco kupil lattea kavovar a keď si ju nahodou nedam tak ma začne bolieť hlava:))

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)