Malé tipy na vianočné darčeky 2.

19:27 Suzzie 3 Comments


Dúfam, že list Ježiškovi máte už napísaný a poslaný, alebo nie ?
 A darčeky pre svojich najbližších ste už stíhli kúpiť ? Ak nie, vôbec nevadí, pretože stále mate celý týždeň pred sebou. Mám tu pre vás opäť nejaký výber produktov, ktoré mám veľmi rada a myslím si, že by potešili každého.



Okrem kozmetiky môžete darovať aj rôzne papierové vecičky. V ponuke je toľko krásnych zápisníkov, ktorým potešíte určite každého, študenti vám poďakujú ešte dvojnásobne. Chutné a štýlove zápasniky a iné veci, kúpite napríklad v Tiger a nebude vás to stáť ani majland! :)


Laky na nechty potešia každú ženu. Teda, ak vaša kamarátka nosí umelé nechty tak asi nie, ale ak si každý deň mení farbu svojich nechtoch a rada lakuje, týto dvaja krásavci ju potešia. Sú od L´oréal a jeden z nich je efektný top coat a druhý - čierny je klasický top coat, ktorý nechty ochráni od štiepania laku a navyše budú krásne lesklé! 


Ak nie je vaša kamarátka, mamina, sestra, či sesternica kozmetická maniačka, určite ju poteší nejaký krásny prívesok, náramok, prsteň či náušnice. Vyberte niečo jednoduché, minimalistické, niečo so bude danej osobe hodiť a bude sa dať nosiť ku všetkému. Krásne šperky nájdete v ALOve


Hodinky sú tiež skvelým darčekom, ak si niekoho vážite a chcete kúpiť niečo luxusné. Vyberte niečo v klasickom dizajne, aby nová majiteľka mohla hodinky nosiť všade so sebou. A vždy keď sa bude pozerať, koľko je hodín, spomenie si na vás! Krásne hodinky majú na 24time.sk , napríklad aj tieto od Daniel Wellington



Ak niekoho poznáte, až tak dobre, že viete čo mu vonia, skúste sa popozerať po nejakých parfumoch. Môžete kúpiť parfém ako nosí teraz / vždy sa do zásoby jeden zíde / a veľmi sa vám poďakuje alebo prekvapte niečim úplne iným. Skvelou vôňou je live fearlessly od Mary Kay, plná vznešenosti, krásy, radosti a úspechu. 




Ak chcete niekoho skrášliť, napríklad niekoho, kto je už starší a má problémy s vráskami, darujte niečo od Eisenberg. Majú skvelý rad kozmetiky, ktorý naozaj funguje a pokožku naozaj opravuje. Dokonca má aj nádherné parfémy, ktoré voňajú snáď každému, len musíte dobre vybrať. :)


Ak sa vaša kamarátka rada líči, určite ju poteší tento nádherný highlighter od Pupa Milano, ktorý ma luxusný obal a skvelý efekt. 


Tak čo, chceli by ste si niečo z toho nájsť pod stromčekom ? :)





Možno sa ti bude páčiť aj

3 komentáre:

  1. Moc krásně tipy na dárky :) Hodinky jsou nádherné! :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvelé tipy! Jose voňavka by teda potešila snáď fakt každého <3 a tie hodinky sú tiež nádherné!

    Nasklee - www.nasklee.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super tipy Zuzik! Mne sa veľmi páčia tie hodinky a minimalistický náhrdelník:)

    Saja Frey Blog

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)