Malé tipy na vianočné darčeky 3.

22:10 Suzzie 1 Comments


Štedrý deň je tu už o chvíľku 
ale ešte stále stíhame nakúpiť darčeky. Ak ste si zatiaľ nič nenaplánovali a chytá vás trocha panika vôbec nezúfajte! Nezabúdajte na kľud a pohodu a takýmto pocitom riešte aj darčeky. Nenechajte sa odradiť masou otrávených ľudí v obchodoch a plným parkoviskom. Stačí len troška pozitívnejšie myslieť, predsa len - nejde o život.
Mám tu pre vás posledné tipy na darčeky, ktoré sú všetky kozmetické, poďme sa teda na to pozrieť. :)





Paletka Naked Smoky od Urban Decay - ak je vo vašom okolí naozajstný make-upový nadšenec, alebo si potrpí na kvalitnú kozmetiku, s touto paletkou určite vyčarujete úsmev na tvári. 
Hubka na make-up od Mary Kay - dokonalá hubka na make-up, s ktorou na tvári vyzerá ešte prirodzenejšie. Navyše má špeciálnu štruktúru vďaka ktorej sa do hubky nevsiakne až také veľké množstvo make-up. Používam ju už dlhšie a vynikajúco sa s ňou pracuje. 



Trend It up  - fixačný sprej je skvelá pomôcka pri líčení, vďaka ktorej vám make-up vydrží dlhšie a nebude sa otláčať. Tento je za skvelú cenu a kúpite ju v DM-drogerií.

Štetec na lícenku powder 03 od GOSH - kvalitný štetec, ktorý sa využije pri každom líčení. Štetec je elegantný, kvalitný a jemný. Štetcov nie je nikdy dosť a najmä takých kvalitných! :)

Kontúrovacia paletka - Gabrielle Salvete. S touto paletkou je kontúrovanie hračka. Ja ju používam každý deň a vždy sa na ňu môžem spolahnúť. Odtiene sú vhodné aj pre svetlejšie tipy a bronzér je krásna studená hnedá, navyše využijete všetky tri produkty.

Hyalurónové sérum od Priody - tento darček bude skvelý pre staršie dámy v tvojom okolí. Obsahuje čistú kyselinu hyalurónovu, extrakt z uhorky a Aloe a o pleť sa vynikajúco postará.

Maybelline Strobing liquid - tento tekutý rozjasňovač som si veľmi obľúbila vďaka krásnemu efektu, ktorý zanecháva. Stačí malé množstvo, trošku rozotrieť a lícne kosti sú prirodzene rozžiarené.


Lux Factor - Eye lash - sérum na rast mihalníc ak hľadáte niečo naozaj špeciálne môžete niekomu darovať dlhé mihalnice. Či už vaša kamarátka má krátke mihalnice a s rastom ma troška problém alebo vaša sestra chce ešte dlhšie mihalnice. Toto skvelé sérum im urobí krásne a zdravé mihalnice - vyskúšané! :) Kúpite tu

Možno sa ti bude páčiť aj

1 komentár:

ďakujem za komentár :)