Malé tipy na Vianočné darčeky I.

18:57 Suzzie 19 Comments






Vianočné obdobie je už tu a s ním aj všetky tie krásne veci. Sneh, zima, vianočná nálada, svetlá, sviečky, voňavý punč, vianočné trhy, stretnutia s blízkymi. Toľko pozitívnych vecí by sa dalo nájsť, však ? A samozrejme nemôžem zabudnúť na darčeky, na ktoré si nepotrpím a nie je to pre mňa dôležité, ale k Vianociam to patrí. Chceme potešiť našich blízkych a tak vymýšľame, kupujeme a balíme pre nich prekvapenia. Tento rok som si pripravila pre vás, niekoľko článkov s tipmi na darčeky. Aj keď si myslím, že takéto články by mohli byť nekonečné, pretože darovať môžeme naozaj hocičo, čo ma daný človek rád. Preto skúste vždy popremýšľať, čo daného človeka baví, čo mu robí radosť, čo by ho potešilo a aké má záľuby. Myslím si, že raz-dva prídete na to čo mu kúpiť. A potom sú tu aj univerzálne darčeky, ktoré potešia každého.

Vybrala som pre vás darčeky, ktoré potešia najmä ženské pohlavie. Môžete darovať zdravý a krásny úsmev, milú vôňu, krásny červený rúž, elegantné hodinky alebo dizajnový hrnček, ktorý dokonalo zapadne do jej kuchyne ? :)



s.Oliver for her - krásna, elegantná, jemná, kvetinová vôňa, ktorá sa bude páčiť každej, pretože je veľmi ženská a ten flakón!
keramický hrnček - Pepco - v tomto obchode nájdete toľko krásnych vecí za skvelé ceny! Čo tak nejaký pekný hrnček, alebo hneď celú sadu? 
hodinky - Daniel Wellington - milujeme dostávať krásne darčeky a tieto hodinky od D. W . sú tak krásne a elegantné, že potešia každú ženu. Kúpite na 24times.sk 
špirála paradise extatic od L´oréal - túto špirálu by som neodmietla ani ja. V mojom okolí som počula veľmi veľa pozitívnych ohlasov. Dokonca aj moja sestra ju má rada, čo je skvelé, pretože zatiaľ jej takto dobre žiadna špirála nevyhovovala. A mne tiež robí skvelé mihalnice. Avšak, je skôr určená pre krátke mihalnice, tak dávajte pozor.
toaletná vôňa  Quelques Notes d'Amour od Yves Rocher - je vôňa určená skôr pre elegantnejšie z nás. Je jemne korenená, kvetinová s drevitými tónmi. Je aj vo verzií parfumovanej vody ale ako toaletná voda mi viac vonia, pretože je jemnejšia. Kúpite na e-shope alebo v predajni.
tuhé mydlo od Flying Tiger - kto bol už v Tigeri, určite má doma 20 vecí, ktoré skoro vôbec nepoužíva. Sú tam tak chutné a pekné vecičky, že ich tam nemôžete nechať. Určite tu nájdete aj malé prekvapenia pre vašich blízkych. Vyskúšala som aj kozmetiku a tá je tiež super - okrem toho, že má pekné obaly! :)
rúž na  pery Grand Rouge od Yves Rocher - rúž, ktorý okrem krásnej farby dodá perám aj výživu a ešte aj v krásnom obale. A rúžov nie je nikdy dosť, najmä takýchto kvalitných! 



sonicka kefka SoniCare Diamond Clean od Philips - naozaj luxusný darček s ktorým darujete aj zdravý a krásny úsmev. Je to naozaj skvelý produkt, pre každého, kto si potrpí na dentálnu hygienu ale aj tip na skvelý rodinný darček. Vďaka tomu, že sa dajú vymieňať nádstavce, kefku môže používať aj 5-členná rodina. Ak by ste chceli vedieť, ako som spokojná ja s touto kefkou + pár tipov, odporúčam si prečítať môj článok. :)


krém na ruky biela vanilka do Yves Rocher - maličkosť, ktorá poteší každého. Krém na ruky s vianočným obalom aj dokonalou vôňou vanilky. Krém hydratuje ruky a dodáva im výživu v tomto chladnom období.

Užívajte si tieto vianočné dni a vidíme sa opäť pri ďalšom článku!

Suzzie 

Možno sa ti bude páčiť aj

19 komentárov:

  1. Flakónek toho parfému mi hrozně připomíná mou milovanou Chloé. A tu řasenku od L'oreálu bych si taky přála. _)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, flakón je veľmi podobný, riasenka je super, musíš vyskúšať. :)

      Odstrániť
  2. Ten vanilkový krém na ruce od YR by mě velmi potěšil. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. První, co bych chtěla říct je, že máš nádherný fotky :) A parfémek od Olivera jsem zrovna před pár dny jako dárek koupila :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne Paulínka! :) Fákt? No vidíš! :)

      Odstrániť
  4. Moc krásně tipy na dárky :) Rasenku od Lorealu taky úplně zboznuju a radost by mi určitě udělala :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovedaťOdstrániť
  5. kefku by som určite prijala na Vianoce ako darček :) ale je to aj skvelý tip pre niekoho blízkeho :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne, ako som písala, skvelý darček aj pre príbuzných, do celej rodiny, pretože ich využijú všetci. :)

      Odstrániť
  6. Odpovede
    1. Že ? Keď som ju videla musela som ju mať, okrem toho že vyzerá pekne na fotkách, tak aj v obývačke pod oknom. :)

      Odstrániť
  7. Skvelé tipy! Ja som úporne rozmýšľala nad tými Wellingtonkami, ale nakoniec som pre polovičku vybrala niečo trošku väčšie .. len je blbé, že vyzerá, že sa balík zasekol niekde na ceste z USA a bohvie, kde je teraz :(

    Petush - Nasklee.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hodinky sú skvelý nápad! No tak to je fakt blbé, držím palce aby prišli včas. :)

      Odstrániť
  8. Super tipy. Ja už mám našťastie nakupovanie zvládnuté :)

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, tak to už máš super, že si to takto skoro vyriešila! :)

      Odstrániť
  9. Každý rok okolo Vianoc zúfalo prechádzam internet a hľadám tipy na darčeky, som v tomto strašná :-)) Aj keď je to rok starý článok, tak stále aktuálny. Ďakujem Ti za neho.

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)