Jedinečná

21:21 Suzzie 3 Comments



Jedinečná. Taká sa cítim byť a ty si tiež. Či o tom vieš alebo nie. Každý jeden človek na svete je jedinečný a nikto ako je on už neexistuje. Svoju jedinečnosť sme každý jeden dostali od toho hore a mali by sme byť za to vďační. Aj keď, áno..aj ja niekedy nie som so sebou spokojná. Niekedy mám pleť suchú, mám akné, moje oči sú slabé a tak musím nosiť veľké dioptrie. Niekedy mi príde, že moja pamäť je úplne mizerná, keď si pri skúškach neviem zapamätať jednu celú vetu a niekedy keď vidím dokonalý život iných dievčat na Instagrame, tiež sa necítim najlepšie. A myslím si, že veľa z vás to tak má tiež. Bohužiaľ dnešná doba prináša toľko možností a skvelých vecí ale aj ostatné, nie moc dobré.



Kto by nepociťoval pocit menej cennosti, keď po hodine scrollovania Instagramu a Facebooku vidí dokonalé životy ostatných ľudí. Ona má dokonalú postavu, všetko oblečenie jej sedí a ešte má aj najnovšiu kabelku od Gucci. Druhá je zase na tretej dovolenke tento rok a to ešte ani poriadne nezačal marec. A ďalších desať má presne to čo tebe chýba. Nikdy si nevidela, že by bola smutná, plakala a dokonca sa jej nikdy nič zlé nestalo. Je celá dokonalá. Jej rodina, priateľ, domov, auto, práca. Jej vlasy, pleť, bez chybičky, dokonalý make-up aj keď je chorá v posteli.

Ale nikto nemá dokonalý život bez smutného okamihu. Bezchybný život, to neexistuje.


Ja viem, že ľudia veľmi neradi zverejňujú negatívne situácie zo svôjho života. Chápem to, ja to tiež nerada robím, pretože zbytočne rozširovať negatívnu energiu tiež nie je dobré, ale ja tiež musím raz za čas ukázať aj niečo negatívne, alebo aspoň niečo reálne, čo v mojom živote nie je dokonalé. Môj život nie je dokonalý a preto sa vám snažím aj cez moje sociálne kanály ukázať, že aj ja zažívam každodenné trápenia ako vy. Strach, pocit neistoty, smútok...aj tieto pocity u mňa existujú a tiež sa mi stávajú zlé veci. Nie som nadčlovek. Moja postava nenosí oblečenie XS a moja pleť nie je dokonalá / preto sa tak často maskujem :D /.


Preto vyzývam všetkých, ukazujte ostatným okrem svojho dokonalého života aj ten reálny. A nikdy nebudte smutní z "dokonalých" životov iných a nikdy nemajte pocit menejcennosti, predsa každý z nás je človek a všetci sme si rovní a ešte aj výnimoční.


Nezabudnite na to...
Cítiš sa byť výnimočnou ? A ako vnímaš trend "dokonalého" života na soc.sieťach ?

Máš fotku, ktorá zachytáva tvoju jedinečnosť ? Skvelé! Môžeš sa teraz zapojiť do súťaže s novou kampaňou od DM drogerie. Vyhrať môžeš skvelý deň, kde sa profesionáli postarajú o tvoj styling a vizáž, s ktorou podčiarknú ešte viac tvoju výnimočnosť.


#vjedinecnostijekrasa

Možno sa ti bude páčiť aj

3 komentáre:

  1. Pod tohle bych se mohla stokrat podepsat. Krasnej clanek! ♥
    Sarushef blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. veľmi pekná myšlienka :) a tiež súhlasím, že niečo ako perfektný život skrátka nie je :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta první fotka je moc krásná ! :)

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)