Začíname s jarným detoxom!

20:18 Suzzie 4 Comments
















Krásny pondelok!

Tento týždeň som si pre vás spolu s Yves Rocher pripravila skvelú a zaujímavú výzvu, vďaka ktorej zdetoxikujete svoje celé telo spolu s nami a navyše môžete vyhrať aj kompletnú starostlivosť o pleť značky Yves Rocher - až 3 z vás! :)

Prečo DETOX?

Už dávno vieme, že všade naokolo nás sa nachádza veľa nečistôt, toxínov, kovov a veľa ďalších vecí, ktoré sa veľmi ľahko dostanú do tela. Či už dýchame, konzumujeme jedlo alebo žiaria na nás rôzne žiarenia, všetko to ovplyvňuje naše zdravie. Naše telo, pleť ale i myseľ si môžeme veľmi ľahko "vyčistiť". Stačí nám pár dni a dobré tipy a všetko pôjde v pohode. To najlepšie však príde nakoniec. Skvelý pocit.

Ako sa zapojiť ? 

Stačí pridať na Instagram fotku, ako vyzerá detox u vás. Či je to už chutné ovocie, zeleninové smoothie, alebo si radšej detoxikujete hlavu a myšlienky ? Ukážte ako a môžete vyhrať tento skvelý balíček kozmetiky. :) K fotke nezabudnite použiť hastagy #7dayspringdetox #jarnydetox  #detoxwithsuzzie 





A prečo práve kozmetická rada Elixir Jeunesse ? Vďaka svojmu zloženiu dokáže bojovať a chrániť pleť pred škodlivými vonkajšími vplyvmi.
Odborníci Výskumu Rastlinnej kozmetiky Yves Rocher objavili jedinečnú schopnosť aphloie, ktorou je revitalizácia. Aphloia, rastlina pochádzajúca z náhorných plošín Madagaskaru, dokáže celkovo obnoviť svoju kôru a koncentrovať vo vnútri listov molekuly, ktoré ju účinne chránia pred škodlivými vplyvmi vonkajšieho prostredia.



Ja už poctivo testujem všetky produkty, aby som vám vedela povedať, aké sú ich účinky, verím, že sa tešíte a do tejto výzvy sa zapojíte so mnou. Moje tipy nájdete teraz každý deň na mojom Instagrame.









Možno sa ti bude páčiť aj

4 komentáre:

  1. Tyto produkty vypadají opravdu skvěle :) Jsem zvědavá na recenzi :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mě se neskutečně líbí ty obaly. Miluju tento odstín zelené

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Absolutně potřebuji jarní detox, až teda přijde jaro, haha :) Ne, je to vážně potřeba, přijdu si úplně mimo. :) Super článek!
    Ejnets on the road

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)