Ako vyzerá moje ráno

20:17 Suzzie 4 Comments


Moja ranná rutina. Ani by som to nenazvala rutinou, pretože každé moje ráno nie je rovnaké a nie som ranné vtáča. To sú 2 základné faktory, ktoré ovplyvňujú moje začiatky dňa. Po pravde, keď mi ráno zazvoní budík vôbec sa mi nechce vstávať a je úplne jedno či idem do práce - vtedy vstávam väčšinou o 6:30. alebo nestávam nikde - vtedy si budík väčšinou nastavujem tak, aby som spala 7-8 hodín. Počas školy vstávam o 5, pretože cestujem až do Trnavy. Vždy som chcela byť ten prototyp ženy, ktorá ráno vstáva o 6, popíja kávu pri východe slnka a začína pracovať už od rána. Bohužiaľ, mne to asi tak dané nebolo a vstať z postele je skôr pre mňa boj ako radosť. Musím však povedať, že posledné dni sa to zlepšilo a vstáva sa mi čoraz ľahšie. Zrejme to bude letom a slnkom, ktoré už svieti, keď vstávam. A kto vie..možno sa to raz zmení. :)






Keď sa už prebojujem z postele je svet krajší a začínam si užívať nový deň. Aby začal pekne, musím začať peknými vecami. :)
Ako prvé idem väčšinou na WC :), potom si umyjem zuby a väčšinou pri umývadle pokračujem aj s mojou starostlivosťou o pleť. Teraz používam radu Hydra Vegetal od Yves Rocher, ktorú som si úplne zamilovala. Je to najmú z toho dôvodu, že ma príjemnú vôňu a s mojou pokožkou si všetky výrobky skvelo sadli. No najpodstatnejšia časť sú  výsledky, ktoré vidím na svojej pleti. Je hydratovaná, jemnejšia a žiarivejšia. Aj keď ide o platenú spoluprácu so značkou, nikdy by som neodporúčala niečo, s čím nie som na 100% spokojná a čo nemám dlhodobejšie vyskúšané. Preto som rada, že mám takéto spolupráce, keď môžem niečo skúsiť, zistiť že je to skvelé a odporučiť vám to. Preto ak aj vy máte niekedy pocit, že vaša pleť potrebuje troška vody, doplnte ju do pleti práve týmito výrobkami a vaša pleť sa vám poďakuje. :)



Pleť si vyčistím čistiacim gélom, ktorý prebudí moju pleť ale i mňa. :) Veľmi dobre pleť vyčistí, rozžiari a "nabudí". Pomocou tampónmi si nanesiem na pleť tonikum, ktoré opäť dodá skvelý pocit čerstvosti mojej pleti a zbaví ju zvyšných nečistôt. Končím tým, že si na tvár a krk aplikujem gélový hydratačný krém, ktorý moja pleť "vypije" a je krásne jemná na dotyk. Nemala som s ním problém ani po nanesení make-up, keď som ho použila ako bázu.




Svoje ráno si neviem predstaviť ani bez kávy. Máte to tak tiež ? Kávu pijem, pretože mi naozaj chutí a príjemné ma zohreje a nabudí do celého dňa.
Niekedy si stihnem urobiť aj raňajky. Keď moc nestíham väčšinou si len zobnem nejaké ovocie - jablko, banán, broskyne, Alebo mám rada aj cereálny croissant. Keď mám viac času urobím si cereálie s mliekom a ovocím alebo pečivo so syrom, šunkou a zeleninou. Veľmi rada mám aj ovocné smoothie.



Ráno sa snažím vždy vypiť aj pol litra čistej vody. Vždy si dám aj magnézium, ktoré je skvelé na uvoľnenie svalstva a pri strese. 

A samozrejme, nemôžem zabudnúť ani na venčenie našej Amynky. Prechádzka ráno je vždy príjemná. :)

Ak idem do práce alebo niekde sa chystám musím sa aj nalíčiť aby som vyzerala trošku k svetu. :) Väčšinou celé líčenie stihnem za 20 minút so všetkým. Ak mám náladu sa hrať s tieňmi dokážem sa líčiť aj hodinu! :)



A takto nejak vyzerajú moje rána, nie je to nič netypické ani niečo extra, je to môj reálny život a fakt, že ráno sa mi vôbec nechce vstávať ale viem si rána aj pekne spríjemniť. Ako to vyzerá u vás ? :)



Možno sa ti bude páčiť aj

4 komentáre:

  1. Krásny článok a aj to líčenie je TOP, už som ho obdivovala na Instagrame :) Máš talent :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak skoro by som nezvládla vstávať. Ja mám problém počas roka vstať 5.50 raz do týždňa, ak vstavam už dvakrát tak skoro za sebou tak už idem po pamäti. :D :D :D :D :D Ale pitie vody je dobré hneď ráno :)

    Aďulik Sun

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásný článek a fotky. Strašně hezky se líčíš. ♥
    Taky nejsem zrovna ranní ptáče, ačkoliv se snažím. :D A bez kafe si nedokážu představit ráno. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj,pre mna vstavanie je bezne uz o 5:30,sest dni v tyzdni a bohuzial vychadzaju mi aj vikendy.Vstat sa musi,takze hned wc,kupelna,stuk zapnut kulmu a smer kuchyna,zapnut vodu na kavu.Ta musi byt kazde rano,nalicim sa za chvilku,ranajkujem az v praci.Taktie magnezium po ranajkach je moja energia.Som mama,takze domace zvieratko je nas Doni-korytnacka.Nenarocna opatera...hlavne ziadne vencenie,to by som uz nedala,hned zrana...dakujem za rady na prebratie pleti.Vyskusam.Ahoj

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)