Moje najkrajšie jarné a letné vône

20:46 Suzzie 3 Comments



Tento článok som plánovala zverejniť niekedy na jar, ale podarilo sa mi to až teraz. Nie vždy nám všetko vyjde tak, ako chceme. Pretože všetko má svoj čas a teraz je ten správny. Tieto vône, ktoré sú na fotkách a o ktorých vám budem písať môžete využiť okrem jari aj na letné dni. Medzi mojimi najobľúbenejšími vôňami sa radia kategórie sviežich, kvetinových, troška aj ovocných, či púdrových tónov. Väčšinou v mojej zbierke nájdete dostupné vône, ktoré môžete ľahko kúpiť v drogérke alebo objednať cez internet a nestoja celý majland. Sú tu aj 2 drahšie vône, ale niekedy si treba urobiť radosť a mať doma aj poklady na špeciálne momenty



Medzi najkrajšie vône, ktoré som kedy ovoňala určite patrí Tender Blossom od Betty Barclay. Vôňa čistoty, sviežosti, ako slnečné ráno. Úplne som si ju zamilovala a minula som ju raz dva, budem si teda musieť zadovážiť ďalšie balenie.  Ak máte radi takéto vône ako ja, túto určite vyskúšajte, nebudete sklamané. 

Tohtoročná novinka od tejto značky s názvom Beautiful Eden, je tiež príjemná vôňa, je skôr kvetinová. Vrchné tóny sú ovocné,  V srdci nájdeme kvetinové tóny ako pivónia, egyptský jazmín a konvalinka. Je ľahká a celý deň si budete pripadať ako voňavá kvetinka. :)


Vôňa Eve Alluring od Avon som si obľúbila a každodenné nosenie. Orientálna kvetinovo - drevitá vôňa, ktorá spríjemní každý okamih, rada ju používam i večer, keď niekam idem. Skladá sa s neroli, ružovej slivky a santalového dreva. 


Parfémovaná voda Oui a l´Amour z jarnej kolekcie od Yves Rocher je tiež skvelá voľba na slnečný deň. Je veľmi príjemná po celý deň. Obsahuje angeliku, esenciu z ruže, bôby tonka a cédrové drevo. 



Teraz niečo luxusnejšie a vábivé. Parfém Côte d ´Azur od profesionálnej vlasovej značky Oribe. Jedinečný parfém, ktorý len tak ľahko nenájdete. Nie je vôbec tuctový a mám pocit, že v mojom okolí každému vonia. Ani sa nečudujem, táto vôňa patrí medzi moje obľúbené a predstavuje vo mne ženu, sebavedomú, úspešnú vo veľkom meste, ktorá zamotá svojou vôňou nejedného muža. :) Tóny bergamotu, bieleho jazmínu Mariposa a santálvé drevo, to všetko tu krásne vonia. :)



Parfém La Vie Est Belle od Lancome je ikona medzi vôňami a skoro každý ju už voňal. Je opúť kvetinová ale je už troška na vyššej úrovni. Je ženskejšia, elegantnejšia, na večer, pre mladšiu dámu ale aj staršiu. Pre elegantnú osobu alebo výnimočné rande. K niekomu by sa mi hodila na každý deň ale ja ju môžem iba niekedy. Je veľmi intenzívna, odporúčam ju používať vo veľmi malom množstve aby vynikla. 




Čo poviete na moju zbierku a výber ? Tiež ste milovníčkou kvetinových a sviežich vôni ? Či práve naopak ? :)

Možno sa ti bude páčiť aj

3 komentáre:

  1. Taky mám ráda svěží a květinové vůně. Nejvíce mě zaujal ten poslední parfém od Lancome. Ještě jsem k němu nikde nepřivoněla, takže to budu muset napravit, může hezky vonět. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekný článok. :) Ten parfém od Lancome má mamina doma a vonia krásne, no podľa mňa je dosť výrazný. Od Betty Barclay som tiež dostala Beautiful Eden a je príjemná, no nie tak 100% ja. Inak milujem skôr svieže ovocné vône, no nepohrdnem ani inými. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sice necítím vůbec nic :D ale každou chvíli jsem se tak zvláštně nadechla a vůni si představovala, skvělý článek ♥

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)