Čo by som odkázala môjmu mladšiemu ja

7:20 Suzzie 2 Comments



Je to neuveriteľné ako čas plynie. V poslednej dobe sa často krát zastavím a premýšľam ako rýchlo ubehlo leto a vianoce sú v podstate za rohom. Spomínam na to, čo som všetko chcela spraviť ale sa mi to nepodarilo. Spomínam aj na množstvo vecí, pre ktoré som sa trápila a teraz nie sú vôbec dôležité. Povinnosti, ktoré som stihla i nestihla. Množstvo zážitkov, nových vecí i ľudí, ktorých som spoznala. Deň čo deň je iný a každý ma formuje. Vždy ráno keď sa zobudím som o kúsok iná žena, ako som bola včera v noci.





V určitých momentoch si spomeniem aj na to, aká som bola kedysi sprostá. Áno, takto si to vždy poviem a potom sa začnem smiať. Aj keď niekedy určité chyby opakujem dookola a stále som ich nedokázala zmeniť.





Čo by som odkázala môjmu mladšiemu ja ? 

Nerieš. Nerieš zbytočnosti. V budúcnosti ti to aj tak nepomôže. Nerieš, že nemáš také krásne vlasy ako spolužiačka Lucka. A že ťa trápi akné po celej tvári a závidíš každej krásnu tvár ? Tak začni lepšie jesť a nie spapáš všetko čo vidíš. Nepoužívaj výrobky na akné, ktoré ešte len otvoríš a cítiš alkohol. Vtedy si ešte nevedela, že ti to vôbec nepomáha a práve naopak, akné sa ti len zhoršovalo.

Nemrhaj svojim časom. Neber všetko tak vážne. Trápiš sa kvôli každej maličkosti, na ktorú ráno už každý zabudol. Úplne zbytočne. Miesto toho si sa mohla usmievať a ísť s kamarátkou na koncert.

Jedz aj zdravo! Niekedy si aj zacvič a na telesnej neklam, že ti je zle.

Čítaj knihy.

Spoznávaj nové veci, ľudí.

Nemyslí na zlé veci.




K tejto myšlienke napísať tento článok ma priviedla nová rada kozmetiky Bevola® , ktorú nájdete v Kauflande. Ide o privátnu značku, ktorá obsahuje široké portfólio pre ženy ale i mužov. Nájdete tu aj skvelé základné výrobky, ktoré aj ja používam doma. A aká myšlienka ma to zaujala? Nerieš. Staraj sa. A presne toto, by som odkázala môjmu  mladšiemu ja. :)


*platená spolupráca 


Možno sa ti bude páčiť aj

2 komentáre:

ďakujem za komentár :)