RECENZIA: Logona - VITALITY Sprchový gél Divoká ruža & Hrozno

23:06 Suzzie 2 Comments

Ahojte! Pred nedávnom som začala spolupracovať s e-shopom idunnashop.sk, na ktorom nájdete prírodnú kozmetiku rôznych značiek. Prečo práve zvolili názov "idunna" ? "Idunna, je severská bohyňa, známa ako ochrankyňa zdravia, mladosti a sily bohov. Bola strážkyňou jabĺk mladosti, ktoré udržiavali bohov mladých a silných. Jej meno znamená Tá, ktorá omladzuje. Idunna je stelesnením sily a vitality mladosti." A prečo práve prírodná kozmetika ? "My veríme, že používať prírodnú kozmetiku nie je iba móda. Je to určitý životný štýl, ktorý nám pomáha objaviť tradičné hodnoty a cestu späť k prírode." Dnes si prečítate o novinke, ktorú si môžete na tomto sympatickom e-shope objednať. :)








O kom je reč ? Podľa nadpisu ste si mohli všimnúť, že sa jedná o sprchovací gél divoká ruža a hrozno od značky Logona. Na prvý pohľad ma zaujal design, ktorý je jednoduchý ale pri tom krásny. Navyše sa mi hodí do kúpeľne. Nie je to žiaden gýč a má prírodné farby :) Objem je 200 ml. Čo sa týka zloženia, vyzerá to nasledovne: divoká ruža, hroznový olej a výťažok z granátového jablka regeneruje pokožku a chráni ju pred predčasným starnutím. Celé zloženie nájdete na fotke nižšie.

Vôňa mi pripomína veľmi detské časy. Netuším čo tak voňalo - asi mydlo alebo niečo podobné. Jemná, retro vôňa. Nie každému môže voniať ale vždy keď ho nanesiem na pokožku, ocitnem sa o niekoľko minúť v spomienkach.







Pokožka je po umytí jemná a čiastočne je aj cítiť vôňu ale to veľmi jemnučko. Cena na e-shope je 6,95 €. Pre mňa je bohužiaľ táto cena vysoká a nedala by som /zatiaľ/ takú sumu za sprchový gél - aj keď je to "príroda" človek možno pouvažuje..


Vyskúšali by ste ho ? 

Suzzie

Možno sa ti bude páčiť aj

2 komentáre:

ďakujem za komentár :)