RECENZIA: Top produkt od Oriflame - swedish spa, nočný obnovujúci krém na ruky

18:33 Suzzie 1 Comments

Ahojte! Už dlhšie si pripravujem túto recenziu. Pred niekoľkými týždňami som si objednala z Oriflame 4 výrobky z rady Swedish spa, vždy ma lákali a som rada, že som ich vyskúšala pretože mi naozaj vyhovujú. Začnem dnes nočným obnovujúcim krémom na ruky do ktorého som sa zamilovala. Keby ste ovoňali tú nádhernú vôňu tak by ste sa určite aj Vy.


Krém ma upútal nádherným obalom, ktorý je jednoduchý a osobne sa mi veľmi páčia takéto veci. Má 75 ml a je balený obyčajne do tuby ako ostatné krémy na ruky. Zloženie krému obsahuje vyživujúci zázvorový olej a olej zo sladkých mandlí, ktoré upokoja pokožku rúk a regenerujú počas spánku. Nájdeme tu bohužiaľ aj parabény, ak preferujete skôr prírodnú kozmetiku určite vám toto bude vadiť. Krém ma nádhernú vôňu, môžno vám to príde divné, že vôňu ospevujem už hodinu ale inak sa to ani nedá. Do tej vône som sa zamilovala a musím sa s ním natierať stále a stále. Určite vyskúšajte! Krém sa celkom rýchlo vpije do pokožky ale pri tom celkom fájn hydratuje a pokožka je jemná. Síce je tento krém určený na noc, ja ho používam aj cez deň. Cena je 5 € ale keď sa objaví v akcii tak ho určite zoženiete za veľmi prijateľnú cenu. Tento krém patrí podľa mňa do top produktov z Oriflame a v budúcnosti sa určite vrátim pre ďalšie balenie.



Vyskúšali by ste tento krém ? 

Možno sa ti bude páčiť aj

1 komentár:

  1. Súhlasím, tento krém na ruky od Oriflame je naozaj úžasný a krásne vonia, a spĺňa svoj účel. Vyskúšala som už viacero krémov na ruky od Oriflame, ale tento je TOP krém. Určite si ho ešte objednám keď bude v akciovej cene.

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)